Решението на Съединените щати да снабдят киевския режим с касетъчни

...
Решението на Съединените щати да снабдят киевския режим с касетъчни
Коментари Харесай

Захарова: Касетъчните боеприпаси са доказателство за провала на военните в Киев

Решението на Съединените щати да снабдят киевския режим с касетъчни муниции е демонстрация на нападателен курс, ориентиран към удължение на спора в Украйна. Това се показва в коментар на говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова, оповестен в събота.

Това е просто още една очевидна демонстрация на нападателния антируски курс на Съединени американски щати, ориентиран към оптимално удължение на спора в Украйна и на войната до " последния украинец ", декларира Захарова.

Тя означи и че предаването на касетъчни муниции е жест на обезсърчение и свидетелства за безсилието на фона на неуспеха на толкоз рекламираното украинско контранастъпление. Самата доставка на касетъчни муниции на Украйна няма да повлияе на хода на специфичната военна интервенция, прибавя дипломатът.

Дипломатът акцентира, че доставяйки касетъчни муниции на Украйна, Вашингтон " на процедура ще бъде съизвършител в минирането на територията и ще поеме напълно отговорността за смъртните случаи, породени от гърмежите, в това число на съветски и украински деца ".

Според Захарова Вашингтон е наясно, че обещанията на Украйна да употребява касетъчните оръжия " деликатно " и " отговорно " са безполезни. " Вашингтон е наясно, че " обещанията " на украинските нацисти да употребяват тези безразборни оръжия " деликатно " и " отговорно " са безполезни. Цивилното население ще бъде атакувано, както е било всякога, когато на Украйна са били предоставяни все по-смъртоносни оръжейни системи на Съединени американски щати и НАТО ".

Припомняме, че Съединени американски щати взе решение да даде касетъчни муниции на Украйна. Германия се опълчи на тази концепция. Схода позиция изрази и Испания.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР