Решението на политическата криза е споразумение, в което всеки да

...
Решението на политическата криза е споразумение, в което всеки да
Коментари Харесай

Стефан Янев: "Български възход" ще даде подкрепата си за всеки един от мандатите при ясни правила

Решението на политическата рецесия е съглашение, в което всеки да има задължения. Оптимизмът за третия мандат би трябвало да е сдържан. Това сподели водачът на „ Български напредък " Стефан Янев в предаването „ Събуди се " по Нова телевизия.

Той дефинира като добра вест обстоятелството, че в петък съвсем всички партии седнаха да разговорят с акад. Николай Денков и неговия екип по отношение на цели и опциите за търсене на реализация на болшинство, което да поддържа кабинет с втория мандат.

„ Кабинет на малцинството сме виждали в нашата история. Въпросът е дали това е допустимо в сегашната обстановка. По-скоро не. Възможността е, в случай че има подписано съглашение или различен вид изложение на механизъм, по който това може да се случи. с политческо говорене и с полумерки заблуждаваме себе си и българските жители. Ако търсим решене, то е в съглашение, в което всеки ясно поема избрани задължения, което допуска, че може да се подсигурява някаква резистентност на поддръжка за кабинет ", съобщи Янев.

Тази резистентност би трябвало да има и небосвод, добави той. Той може да бъде за шест месец, година или повече, съгласно дефинираните в съглашението политики.

Всеки е допустима фигура за министър председател, в случай че се преценява с избрани правила, задължения, които са поети, счита водачът на „ Български напредък ".

По думите партията му ще даде поддръжката си за всеки един от мандатите при ясни правила. „ Няма да желаеме министри в този кабинет. Ако третият мандат пристигна при нас, ще беседваме с всички партии ", съобщи Янев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР