Републиканците в Олбани настояват да отменят политиките на демократите за

...
Републиканците в Олбани настояват да отменят политиките на демократите за
Коментари Харесай

Републиканците в Ню Йорк настояват за премахване на политиките за убежища на щатите и градовете, за да се борят с притока на мигранти: „Демократите хвърлиха газ в огъня“

Републиканците в Олбани упорстват да анулират политиките на демократите за убежища на щатите и градовете, които упрекват за поощряване на напора на десетки хиляди мигранти в Ню Йорк.

Щатските законодатели на Републиканската партия обявиха във вторник, че ще вкарат законодателство за анулация на разпоредбите, които не разрешават на локалните правоприлагащи органи да се координират с федералните имиграционни управляващи - които съгласно тях са основен мотор на мигрантската рецесия.

„ Подкопавайки престижа на ICE и други федерални организации, демократите хвърлиха газ в огъня и нямат опция да го държат под надзор “, сподели водачът на малцинството в Асамблеята Уил Баркли (R-Pulaski).

Редица обитаеми места, в това число Ню Йорк, са приели закони за леговище, които не разрешават на ченгетата да си сътрудничат с федералните организации, като имиграционната и митническата работа на Съединени американски щати.

На държавните организации като Министерството на моторните транспортни средства също е неразрешено да спо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР