Републиканците изглежда спряха устрема на Демократическата партия в традиционно консервативен

...
Републиканците изглежда спряха устрема на Демократическата партия в традиционно консервативен
Коментари Харесай

Републиканците спряха устрема на демократите с победа на предсрочни избори в Охайо

Републиканците наподобява стопираха стремежа на Демократическата партия в обичайно закостенял изборен регион (12-ти конгресен изборен район) в американския щат Охайо, откакто мнозина демократи се надяваха да усилят възможностите си за огромна победа на частичните избори през ноември, написа " Гардиън ".

Републиканецът Трой Болдерсън победи демократа Дани О`Конър с по-малко от 1% разлика (50,2% против 49,3 на сто) във вторник вечерта на предварителни избори за Конгрес след оставката на дългогодишния конгресмен Пат Тайбъри, който стартира работа в частния бранш.

Болдерсън печели с 1 754 гласа. Но щатският секретар съобщи, че още няколко хиляди бюлетини би трябвало да се преброят, което може да докара до понижаване на разликата с 0,5% и автоматизирано да провокира ново броене на всички бюлетини.

Надпреварата се наблюдаваше от близко като основно тестване за републиканците.

Въпреки че демократите ще останат разочаровани, че не завоюваха, дребната разлика е причина за оптимизъм.

През ноември републиканците ще би трябвало да пазят повече от 70 места, които има огромна възможност да отидат в ръцете на демократите. CBS оповестява, че в случай че демократите завоюват в 23 изборни региона в щата, които се управляват от републиканците, те най-вероятно ще поемат контрола в Камарата на представителите тази есен.

Вчера се организираха и първоначални избори в четири щата - Канзас, Мичиган, Мисури и Вашингтон.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР