Републиканци в американския конгрес представиха свое предложение за санкции в

...
Републиканци в американския конгрес представиха свое предложение за санкции в
Коментари Харесай

Няма единодушие в Конгреса на САЩ за санкции срещу Русия

Републиканци в американския конгрес показаха свое предложение за наказания при положение на съветско нахлуване в Украйна. Стъпката демонстрира липса на единогласие и застой в Капитолия по въпроса за ограничения в отговор на рецесията по руско-украинската граница. 

В специфичното си телевизионно послание във вторник американският президент Джо Байдън увери, че републиканци и демократи са обединени. Позициите и на двете партии в реалност са за приготовление на наказания, само че има разминаване по въпроса какъв брой твърди да са тези наказания и по кое време да бъдат наложени.

Все още републиканци и демократи не могат да реализират единодушие по какъв начин да се подходи към газопровода " Северен поток-2 ". Президентът Байдън на няколко пъти акцентира, че при съветска инвазия в Украйна " Северен поток-2 " няма да проработи, само че за някои републиканци това не е задоволително.

Републиканците също желаят при инвазия да има налагане на наказания на съветски банки и банките, които работят със глобените банки. Предложението им включва и по-бързо изпращане на военна помощ за Украйна.

Демократи показват, че са разочаровани, че не се стигнало до двупартиен пакет от наказания.

Разговорите не престават, като при липса на гласувани ограничения Сенатът излезе с двупартийно изказване в поддръжка на Украйна и предизвестие, че Русия ще заплати висока цена при положение на инвазия.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР