Репортерка на руската пропагандистка медия НТВ бе изнасилена, а неин

...
Репортерка на руската пропагандистка медия НТВ бе изнасилена, а неин
Коментари Харесай

Гавра! Кадировци изнасилили и пребили руски пропагандисти

" Репортерка на съветската пропагандистка медия НТВ бе изнасилена, а неин сътрудник – пребит в Украйна от бойци на батальон " Юг ", носещ неофициалното име " Кадировци ", това съобщи украинската медия УНИАН.

" Инцидентът е станал на 17 януари в окупирания от силите на Москва югоизточен град Мелитопол ", добави осведомителната организация в Киев, която се базира на документ, изпратен от управление на НТВ до Следствения комитет на Русия.

" На 17 януари 2023 година в ресторант в град Мелитопол към журналистката Олга Зенкова и оператора Артьом Епифанов са се доближили няколко души, облечени с камуфлажи. Те са се показали за бойци от батальон " Юг ", описаха от пропагандистката телевизия в жалбата ", уточни още УНИАН.

" В резултат на случая Епифанов е получил междинни по тежест контузии, а Зенкова – подложена на насилствени дейности от полов темперамент ", обявиха от НТВ, представени от основаната в Киев медия.

" Нито една институция не се сезирала след сигнала. От Москва е било подредено да не се дава публичност на случая ", добави УНИАН.

Батальон " Юг " е основан през 2006 година Той е част от военизирана конструкция в министерството на вътрешните работи на Русия. " Юг " носи името на убития през 2004 година при бомбен атентат, осъществен от чеченски сеператисти в Грозни, татко на Рамзан Кадиров – Ахмат Кадиров и се назовава импровизирано " Кадировци ".
ТЕМА преди 2 часа 1220 преди 8 часа 1217 преди 9 часа 4977
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР