Галена Великова се усмихва като част от журито в танцовото

...
Галена Великова се усмихва като част от журито в танцовото
Коментари Харесай

Галена Великова разтърси часове преди Великден с тези лични признания ВИДЕО

Галена Великова се усмихва като част от журито в танцовото шоу „ Денсинг старс “, където е изключително прецизна при оценяването на танцуващите двойки на паркета, само че това, което е претърпяла в живота си, напълно не е било толкоз блестящо.

Особено неспокойствие провокира в красивата брюнетка срещата й с родителите й в родния й град Стара Загора. И двамата постоянно са били компактно зад нея, въпреки че е имала сложен път към триумфа.

„ Тя мисли първо за нас и след това за себе си. Най-много се тормозим, че е огромен работохолик, няма време за отмора и слага себе си постоянно на второ място “, споделя майката на Галена в „ Търси се “ по bTV. Преди 10 години тя е живяла при Галена в Гърция, с цел да й оказва помощ в развъждането на дъщерите й.

„ Родителите ми постоянно са в мислите ми. Липсват ми и по тази причина лятото наложително стоим при тях най-малко един месец “, развълнувано показа в студиото пред водещите Меги и Нели и самата Галена Великова.

Не по-малко вълнуваща среща за нея бе и тази със брачна половинка й Костас, с който са сродни души, макар че са доста разнообразни.

„ Аз съм по-темпераментна, а той постоянно възнамерява всичко “, казва пламенната съдийка в „ Денсинг старс “. Двете й дъщери пък признават, разказвайки на превъзходен български език, какъв брой доста я обичат и разкриват за какво извършва всичките им прищявки.

„ Ролята на майка е може би най, най-трудната роля, тъй като няма по какъв начин да се подготвиш за нея. Майката минава през своите граници съвсем всеки ден. Мисля, че това е най-висшето положение на благополучие – да се чувстваш обичан и ти да обичаш в същия миг “, безапелационна е Галена, която се управлява от максимата да прави положително и да прости.

„ Аз имам вяра в законите на природата и ходя с тях. С всяка минала година усещам от ден на ден тази потребност – да съм по-близо до природата и да ходя с тези закони – да правиш положително и да прощаваш. Мисля, че това ми се връща “, прибавя още тя и най-после не съумя да сдържи сълзите си при срещата с двете си сестри Вероника и Мила, с които рядко се виждат и доста й липсват.

Предизвикателството от тях към нея пък бе да каже стихотворение на съветски език и Великова незабавно си спомни любим стих на Пушкин.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР