Репортерът на Нова телевизия Николай Василковски, който от скоро се

...
Репортерът на Нова телевизия Николай Василковски, който от скоро се
Коментари Харесай

Репортер на Нова засенчи Емо Чолаков, зрителите в шок СНИМКИ

Репортерът на Нова телевизия Николай Василковски, който от скоро се изявява и като синоптик, за следващ път шокира феновете. Той се появи в ефир, държейки блестящо зелена кофа, а задачата ѝ беше образно да покаже по какъв начин се обезвъздушава нагревател. От през днешния ден " Топлофикация София " пуска поетапно отоплението в София, което постанова и обезвъздушаването на радиаторите. Именно, с цел да покаже на феновете по какъв начин се прави това, Василковски бе взел и кофата.

Неговите сътрудници бяха подготвили къса анимация, с цел да бъде още по-ясно на феновете къде и по какъв начин се случва целият развой. Накрая Василковски отсече: Получихте и първия съвет по обезвъздушаване на радиатори. В същото време от топлофикация поучават клиентите си да отворят вентилите на радиаторите на оптималната степен, с цел да не се постанова в допълнение обезвъздушаване. Приоритетно ще бъде пуснато парното в детските градини, образователните и здравните заведения. Следват жилищните здания във всички региони, административните и стопанските здания.

Младият синоптик се изживява като конкуренция на известния от конкурентната bTV Емил Чолаков. Но даже и той не се е появявал в ефир с кофа, още по-малко блестящо зелена. Иначе времето, за което Василковски заяви да чакаме ще остане без смяна. Днес в равнините ще бъде мъгливо или с ниска слоеста облачност и на обособени места в южните и източните региони ще преръми. Над планинските региони ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Минималните температури ще са най-вече сред 4° и 9°, в обособени котловини - до към 0°, оптималните - сред 13° и 18°, написа блиц.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР