Реномираното бизнес списание Forbes наскоро представи своя списък с 10-те

...
Реномираното бизнес списание Forbes наскоро представи своя списък с 10-те
Коментари Харесай

Forbes включва Shiba Inu в топ 10 на криптовалутите за покупка, но инвеститорите предпочитат тази алтернатива на SHIB

Реномираното бизнес списание Forbes неотдавна показа своя лист с 10-те най-хубави цифрови актива, които може да си заслужава да бъде вложено през март 2024 година

Сред определените криптовалути е и известният токен, въодушевен от меме, Shiba Inu (SHIB).



Въпреки това един нов състезател в региона на децентрализираните финанси (DeFi), Retik Finance (RETIK), бързо набира известност като безапелационна опция на SHIB, предлагайки новаторски решения, които имат за цел да трансформират бъдещето на финансите.

Shiba Inu си обезпечи място в листата на 10-те най-хубави криптовалути на Forbes

Съветниците на Forbes сформираха листата на най-хубавите криптовалути въз основа на данните за пазарната им капитализация, получени от CoinMarketCap към 5 март 2024 година Не е изненадващо, че Bitcoin и Ethereum претендират за първите две позиции, само че включването на Shiba Inu измежду 10-те най-големи актива е доказателство за възходящото му всеобщо самопризнание.

Според Forbes на 5 март SHIB е имала пазарна капитализация от $24.4 милиарда и цена, надхвърляща $0.00004. Това достижение съответства с възраждането на SHIB, защото токенът възвърна ценовите равнища,
наблюдавани за финален път по време на бичия интервал през 2021 година, като за по-малко от осем дни нарастна със зашеметяващите 378.11% от дъното от $0.000009483, с цел да доближи $0.00004534.

Retik Finance: Революция в DeFi с новаторски решения

Макар че известността на Shiba Inu не може да се отхвърли, вложителите от ден на ден насочват вниманието си към Retik Finance (RETIK) – новаторска DeFi платформа, която дава обещание да преобрази финансовия пейзаж. В основата на екосистемата на Retik Finance лежат три основни съставния елемент, които я отличават от обичайните финанси и доста други крипто планове.

Дебитните DeFi карти на Retik: Безпроблемна интеграция с криптовалути

Retik Finance вкарва нова идея: единно приложение и единна карта за ръководство на всички финансови транзакции. Крипто дебитните карти, задвижвани от Web3 технологията, разрешават на потребителите безпроблемно да употребяват своите крипто активи по целия свят. Като отстрани потребността от медиатори от трети страни, Retik Finance дава на потребителите опция за директен надзор върху техните средства, насърчавайки финансовата самостоятелност и сигурност.

Retik Wallet: Цялостно DeFi решение

Retik Wallet служи като крайъгълен камък на екосистемата Retik Finance, консолидирайки децентрализираните тържища (DEX) в едно приложение. Потребителите могат да получат достъп до разнородни източници на ликвидност, което им дава опция да правят дейно разнообразни DeFi действия, в това число суап, фарминг, кредитиране и заемане. С въведените ограничения за сигурност от най-високо равнище, Retik Wallet дава на потребителите сигурна и комфортна платформа за насочване в сложността на децентрализираните финанси.

Retik Pay: Преосмисляне на онлайн заплащанията с криптовалута

Retik Pay се обрисува като решение, което трансформира разпоредбите на играта в границите на екосистемата Retik Finance, като революционизира метода, по който онлайн магазините и фирмите одобряват заплащания. Този новаторски процесор за крипто заплащания употребява блокчейн технологията, с цел да предложи безпроблемни, сигурни и рентабилни транзакции за бизнеси в региона на електронната търговия. Чрез консолидираното на Retik Pay търговците могат да се възползват от растящия пазар на консуматори на криптовалути, като в същото време дават на клиентите си преживяване при заплащане без компликации.

Захранвани от изкуствен интелект функционалности за кредитиране и усъвършенствана търговия

В допълнение към главните си оферти Retik Finance може да се похвали с платформа за кредитиране, задвижвана от AI, която дава на потребителите основани на данни решения за кредитиране. Освен това платформата предлага усъвършенствани функционалности за търговия, като да вземем за пример безсрочни контракти и варианти, задоволявайки потребностите на по-голям кръг от търговци и вложители.

Успешна предварителна продажба и идно листване на борсата

Retik Finance неотдавна завърши сполучлива предварителна продажба, набирайки впечатляващите $32,050,000. Проектът реши да се откаже от обичайното финансиране с рисков капитал и вместо това заложи на самостоятелни вложители посредством 10-етапна предварителна продажба. След като предварителната продажба беше продадена и на хоризонта се задава цената, на която ще бъде листнат плана, а точно $0.15, Retik Finance се приготвя да показа значими детайлности за листването на токена и графика за придобиване на права посредством дейните си канали в обществените медии.

За да отпразнува сполучливата си предварителна продажба, Retik Finance ще раздаде $5,000 на 25 късметлии, като всеки победител ще получи $200. Участниците могат да се включат в раздаването, като качат фотография, видеоклип или меме, с които да отпразнуват по неповторим метод триумфа на предварителната продажба на Retik Finance, тагнат @retikfinance в Twitter и включат хаштаг #RETIK.

Заключение

Докато включването на Shiba Inu в листата на 10-те най-хубави криптовалути на Forbes е удостоверение за възходящото всеобщо самопризнание на токените, въодушевени от мемове, Retik Finance (RETIK) се обрисува като опция, предлагаща новаторски решения, които трансформират бъдещето на финансите. С сполучливата си предварителна продажба, идното листване на борсата и уговорката за открита връзка Retik Finance е подготвен да направи обилни крачки в DeFi пейзажа, предоставяйки на потребителите по-достъпна, транспарантна и децентрализирана опция на обичайните финансови системи.

Посетете линковете по-долу за повече информация по отношение на Retik Finance (RETIK):
Уебсайт: https://retik.com
Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf
Twitter: www.twitter.com/retikfinance
Telegram: www.t.me/retikfinance


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР