Реномирани журналисти!? Бенатова не е разследващ журналист. Помните ли нейно

...
Реномирани журналисти!? Бенатова не е разследващ журналист. Помните ли нейно
Коментари Харесай

Васил Иванов: Бенатова не е разследващ журналист! Помните ли едно нейно разследване? Те ме плюха, когато доказах, че...

„ Реномирани публицисти!? Бенатова не е проверяващ публицист. Помните ли нейно следствие? А какъв брой следствия на Шикерова помните? Поне едно? ”. Това пише проверяващият публицист Васил Иванов под собствен пост във връзка напускането на Генка Шекерова и Миролюба Бенатова от Нова тв, където той се връща, предадоха " Труд " и  " Пик ".

По-късно постът е заличен. 

“Същите те ме плюха, когато разгласих и потвърдих, че приятелката им и тогавашна шефка ми постанова систематична цензура. На оперативка ни съобщи, че не желае да чува повече за следствия на публични поръчки и кметове. Защо тогава не възприеха това за цензура?

Аз го възприех по този начин и напуснах. А в този момент приказват за цензура, единствено тъй като са им предложили друга форма на работа, при която да си заслужат галактическите заплати - да им се заплаща на изработен материал. Защото за 2 материала в годината да получаваш месечна заплата 7 пъти над междинната за страната е хубаво, нали? “, разпалва се Иванов.

Той разкрива и, че двете не са уволнени, а са напуснали по свое предпочитание, тъй като не са желали нов контракт. Нова ТВ е частна и новият притежател е в правото си да има условия, счита Иванов.

В интервала, за който Иванов разяснява, той сподели по какъв начин на оперативка на проверяващия екип в малкия екран Сарелска забрани да се вършат следствия за публични поръчки и кметове. Веднага след напускането на Васил Иванов тогавашните притежатели на Нова телевизия направиха вътрешно следствие, което откри, че журналистът е споделил истината и Сарелска бе освободена.

Вчера Васил Иванов разгласи, че се връща в Нова. Неговият проблем също не е безукорен, защото преди време измежду аргументите за напускането му бе и недопуснато от редакторката следствие за братя Домусчиеви. В четвъртък обаче самият Кирил Домусчиев разгласи, че притегля в малкия екран си проверяващия публицист Васил Иванов. 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР