Renault започна да повдига покривалото над серийната визия на изцяло

...
Renault започна да повдига покривалото над серийната визия на изцяло
Коментари Харесай

Това са първите прототипи на новото Renault 5

Renault стартира да повдига покривалото над серийната визия на напълно новото и 100% електрическо потомство на емблемата си Renault 5, като разкри първите изображения и нови детайлности за прототипните версии на модела, които компанията сглобява в комплекса си Technocentre и по-точно в минизавода си Global Production Engineering на територията на оборудването покрай Париж.

Сглобяването на първите прототипи с финалния дизайн на новото е било предшествано, още от октомври 2021 година, от тъй наречените прототипи " мулета ", които пък дават отговор на софтуерната база, с която ще разполагат серийните коли. С дизайн, наподобяващ този на Clio, с тях френската марка е осъществила серия тествания, включително и в неподходящите условия на Лапландия.

С финалния дизайн и софтуерна база, прототипите (над 60 екземпляра), които сега се създават в Technocentre, ще бъдат употребявани за корекции и оптимизации с тестова стратегия по европейските пътища, преди да бъдат нанесени финалните промени по електрическия автомобил.

" Прототипната фаза работи като мост сред продуктовия дизайн и всеобщото произвеждане, предоставяйки опция за преобразяване на предварителните хипотези и данни в действителни решения, които могат да бъдат тествани и тествани ", споделят от Renault.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР