Renault Samsung Motors обяви, че по време на международното изложение в

...
Renault Samsung Motors обяви, че по време на
международното изложение в
Коментари Харесай

Автосалон Сеул 2019: Renault Samsung Motors представя XM3 INSPIRE

Renault Samsung Motors разгласи, че по време на международното ревю в Сеул, което започва на следващия ден, ще се ссътои световната премиера на напълно нова изложбена разработка наречена XM3 INSPIRE.

От компанията разясняват, че със своя купеобразен SUV дизайн, автомобилът демонстрира бъдещото развиване на марката и ни дава опция да се запознаем с предшественика на един изцяло нов сериен модел, който се планира да бъде пуснат в продажба в Южна Корея през първата половина на следващата година.

От Renault Samsung Motors споделят също по този начин, че XM3 INSPIRE комбинира по съвършен начин основните преимущества на SUV автомобилите и седаните, като не прави компромис по отношение на интериорния шир и вместимостта на товарното поделение. Колата е създадена въз основата на изложбената разработка , дебютирала по време на интернационалното ревю в Москва през предходната година, и заимства част от впечатляващите си дизайн решения от нея.

Сред главните акценти на екстериора са стъкленият панорамен таван, 19-цоловите джанти, както и двойката изпускателни тръби с алуминиеви накрайници.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР