Renault разпространи първата информация за ново попълнение в бензиновата си двигателна гама.

...
Renault разпространи първата информация за
ново попълнение в бензиновата си
двигателна гама.
Коментари Харесай

Renault с нов високоефективен 1.3 литров турбоагрегат

Renault популяризира първата информация за ново попълнение в бензиновата си двигателна гама. Новият задвижващ агрегат, създаден взаимно с Daimler, е с работен размер от 1.3 литра и стъпва на пазара като част от модификационното портфолио на Scénic и Grand Scénic, само че поетапно през идната година ще бъде въведен и в тези на други модели на френската марка.

От Renault разясняват, че новият мотор предлага съществено усъвършенстване по отношение на удоволствието от управлението на автомобила, по-висок въртящ миг при ниски обороти и постоянен при по-високи обороти, както и по-добра изгодност и по-ниски вредни емисии.

Новият 1.3 литров бензинов турбоагрегат се предлага в композиция с механична или роботизирана EDC предавателна кутия, както и в няколко мощностни разновидността с максимални индикатори от 115 до 160 конски сили. Топ версията идва с максимален въртящ миг от 260 Нм при модификацията с ръчна трансмисия и 270 Нм при тази с роботизираната. Максималният показател се доближава още при 1750/мин и остава константен до 3700/мин.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР