Renault България представя за първи път новата си онлайн платформа

...
Renault България представя за първи път новата си онлайн платформа
Коментари Харесай

Renault откриват виртуален шоурум в България

Renault България показва за първи път новата си онлайн платформа за виртуален шоурум. Тя предлага детайлна презентация на Renault Koleos и Renault Zoe напълно онлайн. Така от през днешния ден клиентите в България ще могат да получат подробна информация за стремежи автомобил и да го поръчат онлайн. Необходимостта от посещаване на шоурума е заместено с новаторски и комфортен уеб страница, който разрешава онлайн резервация на коли от гамата на Renault.

Представянето на Renault Koleos ще бъде направено от българския артист Даниел Ангелов, прочут на феновете с присъединяване си в сериала " Ние, нашите и вашите ". Към представянето на модела, онлайн посетителите на шоурума ще имат опцията да зададат своите въпроси в онлайн чат и да получат отговорите онлайн. Представянето на Renault Zoe ще бъде направено от търговец " Ключови клиенти " на гама Z.E. - Юли Ангелов.

Клиентите, които запазят Renault Koleos онлайн, ще получат ваучер за аксесоари на стойност 500 лв.. За Renault Zoe, резервиралите ще получат карта за гратис зареждане на станциите на Eldrive за пробег 10 000 км, калкулирани при междинен разход 300 км с едно зареждане.

През идващите няколко месеца Renault ще продължи с представянето на цялата гама във виртуалния шоурум.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР