Ренато Беритич е новият директор Техническа функция“ в Кока-Кола ХБК

...
Ренато Беритич е новият директор Техническа функция“ в Кока-Кола ХБК
Коментари Харесай

Нов директор в екипа на Кока Кола

Ренато Беритич е новият шеф „ Техническа функционалност “ в Кока-Кола ХБК България. Под негово управление в страната ще бъдат 450 експерти отговарящи за логистика, обмисляне, доставяне, здраве, сигурност и околна среда, инженеринг и други посоки в компанията, както и чиновниците в индустриалните ѝ центрове в Костинброд и Банкя.

Той наследява позицията от Панче Ниновски, който остава в Кока-Кола ХБК като шеф „ Техническа функционалност “ в Чехия и Словакия. По време на неговото управление екипът на „ Техническа функционалност “ в България бе отличен като най-хубавия във връзка с веригата за доставки за 2021 година измежду всички 29 страни в Групата Кока-Кола ХБК.

„ Радвам се, че кариерният ми път в компанията продължава точно като част от фамилията на Кока-Кола ХБК България. Знам, че екипът, който ще управлявам е извънредно мощен и ще се постарая да продължим да реализираме високи резултати дружно. С сътрудниците от „ Техническа функционалност “ и индустриалните центрове в Костинброд и Банкя ще продължим да усъвършенстваме процесите, да внедряваме нововъведения и да сме все по-гъвкави в потреблението на ресурсите, с цел да подсигуряваме най-високото равнище на обслужване за нашите клиенти и консуматори. Вярвам, че дружно ще надградим значимите достижения на компанията и ще осъществим всички цели, които стоят пред нас. “, показа Ренато Беритич.

Той има дълготраен опит в Кока-Кола ХБК, като започва своята кариера в Хърватия през 1996 година на виновната служба началник „ Осигуряване на качеството “. През последните над 25 години минава през редица механически и управителни функции на няколко пазара в Групата. На последната си позиция, като шеф „ Техническа функционалност “ за Украйна, Армения и Молдова, сполучливо се оправя с възходящото и мощно изменчиво търсене и реализира рекордно високи равнища на доставки в три поредни години, като в това време усъвършенства и равнището на обслужване. Ренато Беритич е приключил компетентност „ Химико-технологични процеси “ в Технологичния факултет към Сплитския университет, Хърватия. Той е фамилен и има двама синове.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР