Ремонтите в централната градска част на Велинград ще приключат най-късно

...
Ремонтите в централната градска част на Велинград ще приключат най-късно
Коментари Харесай

Ремонтите в центъра на Велинград трябва да приключат до 29 март 2019 г.

Ремонтите в централната градска част на Велинград ще приключат най-късно до 29 март 2019 година, разгласи шефът на компанията реализатор „ ИСА 2000 ” инж. Деян Инджов. Той подсигурява, че крайният период на плана, финансиран по Оперативна стратегия „ Региони в напредък ” с 4 812 941,28 лева, ще бъде спазен, макар че строително-ремонтните действия в СПА столицата на Балканите сигурно няма да започват и до края на този месец.

 Ремонтите в центъра на Велинград би трябвало да приключат до 29 март 2019 година

Първата копка и действителните действия по плана ще стартират незабавно, откакто „ ИСА 2000 ” получи всички нужни документи и съгласува дейностите на компаниите, ангажирани с построяването на подземната инфраструктура. Предстои и окончателното унищожаване на комерсиалните обекти в централната част на курорта. На идното съвещание на локалния парламент на 28 септември би трябвало дефинитивно да бъдат избрани новите търговски петна, където те ще бъдат преместени. Това най-вероятно ще е паркът до читалище “Отец Паисий ”.

 Ремонтите в центъра на Велинград би трябвало да приключат до 29 март 2019 година

С европейските пари ще се обновят 5 обекта във Велинград и изцяло ще бъдат ремонтирани и три улици – “Георги Кирков ”, “Христо Смирненски ” и “Милеви скали ”. За времето, в което ще се правят строителните действия в централната част на Велинград, плануваните културни мероприятия ще се организират на централния паркинг на курорта.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР