Рекордьорът по голове за националния отбор Димитър Бербатов коментира случващото

...
Рекордьорът по голове за националния отбор Димитър Бербатов коментира случващото
Коментари Харесай

Бербатов видя личен мотив в оттеглянето на Гриша Ганчев

Рекордьорът по голове за националния тим Димитър Бербатов разяснява протичащото се в ЦСКА след изказването на Гриша Ганчев, че с Юлиян Инджов ще отдръпват поддръжката си към клуба.

Според някогашния футболист на " алените ", чисто човешки постоянно се стига до миг, " когато търсим положителната дума, положителната реакция, утвърждението ". А при събиране на отрицателни фактори " човек може да премине границата " и да си каже: " Аз направих/правя толкоз за тима, а получавам единствено подигравка, обиди, непризнателност... Заслужава ли си!? ".

В обичайната си рублика на своя уебсайт някогашният нападател на " Манчестър Юнайтед " и " Тотнъм " разяснява настоящите тематики на седмицата.

Снимка: bTV

Обявеното от Гриша Ганчев отдръпване от ЦСКА след обвинявания от почитатели

Тази седмица имаше много земетресения на " Армията ", свързани с желанията на притежателите да се отдръпват от клуба. Не съм осведомен с детайлностите, тъй като постоянно има нещо, което се случва зад кулисите, само че, несъмнено - това са неприятни вести за всички, свързани с клуба! Дали е поради финансови проблеми, дали са персонални аргументи, дали е поради тази декларация на избрана част от почитателите, дали е поради прехвърлянето на Соу (за него по-долу), всички би трябвало да си извадят нужните поучения от протичащото се! Не желая да разясня, в случай че е обвързвано с издържането на клуба, само че в случай че е персонален претекст, което се преплита с тази прословута декларация, тук ще си разреша да дам мнение. А то е, че всички сме хора! Каквито и да сме, постоянно има миг, когато търсим положителната дума, положителната реакция, утвърждението! Всеки носи своето достолепие, а когато от другата страна стои непризнателност, от време на време може да става дума тъкмо по тази причина, колкото и тривиално да звучи. А когато се съберат доста разнообразни проблематични фактори на едно място, елементарно може да се премине границата. И в миг на страст или не - човек да реши да приключи това, което прави. Задавайки си въпроса: " Заслужава ли си!? " Казано на елементарен език - " Аз направих/правя толкоз за тима, а получавам единствено подигравка, обиди, непризнателност... Заслужава ли си!? "

Всеки би трябвало да си знае ролята и мястото, когато става въпрос за сходни неща, и да не прекрачва границата... Но, хора сме... Правим неточности непрекъснато... Ако обаче правиш една и съща неточност постоянно, тогава какъв те прави това? И ще те търпи ли някой?!

Трансферът на Али Соу от ЦСКА в съветския " Ростов "

Снимка: Lap.bg

Добър трансфер и крачка напред в развиването на играча. Дали е добър трансфер за ЦСКА, занапред ще разберем! Надявам се играчът на грабне този късмет за развиване и да го оползотвори. Колкото до неналичието му и дали ще се усети, допускам, че да! Но никой състезател не би трябвало да е и не е по-голям от тима си! Примери за сходни прехвърляния на значими за тимовете си играчи - колкото искаш. Въпреки че нашата реалност е по-различна от образците, които имам поради, ми се коства, че се драматизира малко повече, в сравнение с би трябвало! Трансфери би трябвало да се вършат, тимът би трябвало да печели пари от тях, а в последна сметка персонално аз не знам, може и самият състезател да е изявил предпочитание за този трансфер!?! Все отново всеки желае да надгражда в кариерното си развиване, а тъкмо това се случва със Соу - професионално и финансово развиване! Минал съм по същия път, знам защо приказвам!


Тенденции след първия кръг от подновяването на сезона в Първа лига

Първият кръг от Първа лига за 2021 година съгласно мен предложи единствено една изненада. Това е успеха на " Арда " в Пловдив. Без да желая да недооценявам тима на " Арда ", само че на фона на всичко, протичащо се в " Ботев ", човек очакваше победа. Но може би това е единствено неприятно усилване за " Ботев ", преди да стартират да реализират мечтаните резултати. И, несъмнено, длъжни сме да отдадем заслуженото и на " Арда " за постоянното показване дотук.
Снимка: Lap.bg
Новата голова лекция на Мартин Камбуров потвърждава за следващ път упоритостта и мотивацията му да бележи, където и да играе. Младите би трябвало да си водят мемоари!

Казвал съм го и различен път - когато времето в България е неприятно и терените са покрити със сняг, дуелите би трябвало да бъдат отлагани! Нищо положително не се случва, когато изискванията са такива, каквито видяхме на дуела " Славия " - ЦСКА. Рискува се да се получат травми на играчите, футбол не се играе, а съм 100% сигурен, че самите играчи не изпитват наслаждение от това да играят на сходен терен!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР