Рекламната кампания за концертите му в Русия продължи цяла година

...
Рекламната кампания за концертите му в Русия продължи цяла година
Коментари Харесай

Роби Уилямс отмени концерти в Русия застрахователното обезщетение бие рекорд

Рекламната акция за концертите му в Русия продължи цяла година

Британският поп реализатор Роби Уилямс шокира съветските си почитатели, като анулира концертите си в Русия, с които трябваше да завърши тура, промотиращ албума The Heavy Entertainment Show. Певецът се оплака от здравословни проблеми и влезе в болница.
Рекламната акция за концертите му в Русия продължи цяла година. Роби Уилямс трябваше да пее в Санкт Петербург на 7 септември и в Москва три дни по-късно. Певецът планираше да взе участие и във фестивала " Нова вълна " в Сочи.
Организатор на съветската част от турнето на Роби Уилямс е компанията TCI, а осигурител на гастролите е застрахователната компания " Либерти страхование ". По контракт за анулация на концертите компанията ще би трябвало да изплати застрахователно обезщетение. Очаква се то да удари всички връх по покриване разноските на събитие от подобен сан в Русия. Според Едуард Ратников, общоприет шеф на TCI, " откакто цялата документи бъде завършена, а компенсацията бъде платено, ще излезем със взаимно известие дружно със застрахователя по отношение на точната сума. Със сигурност можем да кажем обаче, че това е рекордна сума за съветския концертен пазар ".
По думите му, компанията продължава съдействието си с " Либерти страхование ". " Това се отнася и до идното 3D-шоу на групата Kraftwerk в Кремъл, и тура на The Rasmus, както и концертите на Ози Осбърн ", добави Ратников.
TCI застрахова концертите си още от 2000-ната година, като в началото договорите се сключваха с " Ингосстрах ", а по-късно – с " Либерти Страхование ".
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР