Реклама на луксозен автомобил? На бира? На друго? Не. Това

...
Реклама на луксозен автомобил? На бира? На друго? Не. Това
Коментари Харесай

Супербоул 2018: Как всяка реклама се оказа реклама на Tide

Реклама на първокласен автомобил? На бира? На друго? Не. Това е просто реклама на Tide. Да, тъкмо по този начин, на праха за пране. И всяка реклама, излъчена по време на огромното скъпо футболно съревнование от тук нататък беше такава, тъй като вижте всички тези идеално бели ризи, блузи, яки в рекламите... Те са изпрани с Tide!

С тази концепция продуктът Tide сграбчи публиката на финала на американската лига Супербоул 2018 и завоюва утвърждението на маркетингови специалисти. От изданието за реклама Adweek показаха рекламата на Tide като най-хубавата през тази година, с доста позитивен коментар.  

Кампанията е на организация Saatchi & Saatchi Ню Йорк. 

" Има толкоз доста неща, които харесваме в тази реклама. Тя произлиза от една интелигентна концепция, свежа и непредвидена. Съзнателно разяснява самото рекламиране по време на Супербоул, което постоянно се харесва на феновете. Връзва се с други марки на P&G по превъзходен метод и даже се заиграва с марка, която не е на P&G (Budweiser). Извиква загатна за типичен реклами като тези на Mr. Clean и Old Spice (които, по подигравка, в никакъв случай не са били предавани на Супербоул). Медийният проект създава развлечение в хода на развиването на вечерта, правейки всеки идващ рекламен клип доста по-приятен. Актьорската игра и темпото бяха съвършени. И всички шеговити моменти бяха разнообразни един от различен, и въпреки всичко се усещаха като безусловно свързани ", разяснява Adweek. 

" Отдавна не се е случвало да имаме подобен консенсусен избор за най-хубавата реклама по време на Супербоул, може би от 2011 година насам, когато гледахме " Силата " на Volkswagen. Поздравления на Tide, P&G и Saatchi & Saatchi за това, че завоюваха вечерта с труд, който беше интелигентен и забавляващ. Това в действителност подвигна летвата тази година ", показва още редакцията. 

Ето и рекламата. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР