Режисьорът, създалсилно критикувания филм Ботев- Максим Генчев,отправи критики към американския

...
Режисьорът, създалсилно критикувания филм Ботев- Максим Генчев,отправи критики към американския
Коментари Харесай

Максим Генчев за Малкович: За театър не е нещо особено. Няма да го наема, не говори български

Режисьорът, създалсилно подлагания на критика филм " Ботев " - Максим Генчев,отправи рецензии към американския артист Джон Малкович, койтоидва в България, с цел да взе участие вспектакъла " В самотата на памуковите полета " в Народния спектакъл " Иван Вазов ", написа.

Продажбата на билетите стартира в сряда, а цените са в диапазонот 50 до 400 лева,като са разграничени в 8 категории. Високите цени на билетите провокираха разгорещени диспути в обществените мрежи.

" Интересно, в случай че Джон Малкович гледа ваш филм, каква ли оценка ще даде? ", пита го консуматор на обществената мрежа. " Той е артист. Вероятно ще ме четка, с цел да го наема. Майтапя се, няма да го наема, не приказва български! ", дава отговор му Генчев.

 Стопкадър от OFFNews

Спектакълът „ В самотата на памуковите полета “ е основан по пиесата на Бернар-Мари Колтес, която е написана през 1985 година Действието се развива „ от другата страна на времето “ – в тъмните часове на нощта, когато се срещат Дилър и Клиент и се оплитат в рискова игра на пазаруване и предложение, в която господстват страхът, желанието, сексуалността, потиснатата виновност и експанзията.

Обектът на „ договорката “ остава неназован. Пази се някаква мъчителна загадка, която не може освен да бъде изказана, само че и смирена с вътрешната мяра за положително и зло, за вярно и погрешно.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР