Режисьорът Люси Иларионов извади на светло големи фолк тайни на

...
Режисьорът Люси Иларионов извади на светло големи фолк тайни на
Коментари Харесай

Люси Иларионов срина Емилия

Режисьорът Люси Иларионов извади на ярко огромни фолк секрети на представителките на този род, за които даже не сме подозирали. В подкаста на Тото той срина със земята Ивана и Емилия, като описа покъртителни случки от работата си с двете певици.  

След брутални излагации от страна на двете певици, той ги отрязал без да му мигне окото. И по този начин спрял да работи с тях, а към днешна дата е решил да ги орезили пред хората. 

" Случиха се някакви неща сред мен и Емилия след един клип, който заснехме. След това тя изпрати мениджъра си и аз отхвърлих да работя с нея, изрично... ", показа Люси. Не изпада допълнително детайлности, евентуално страхувайки се от брачна половинка й Жорж Башур. 



Но към случката с Ивана изпада в елементи.  " Бях спрял да работя и с Ивана! Отиваме да снимаме на морето, аз съм запазил яхта в 9 часа сутринта и я очаквам, тя дойде в 22 часа. Човекът с яхтата стартира да ме овиква и така нататък Ивана ми се обади след години и последните й няколко клипа са снимани от мен и към този момент е доста точна ", добави той.

„ Винаги съм си казвал, че нещата, които съм правил, са изпреварили времето си “, споделя режисьорът със самочувствие.„ Случвало ми се е да създадем неповторимо парче в Тайланд с Ани, на международно равнище. В него нямаше грам чалга. Занесахме го в “The Voice “ – отрязаха ни, тъй като Ани Хоанг била икона на чалгата. След седмица пуснаха „ Едно ферари с цвят червен “, разкава Люси. Той не се тормозил да направи концерт на „ Планета “ пред черква. От храма поискали подаяние.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР