Режисьорът Люси Иларионов и гаджето му Ани Хоанг са били

...
Режисьорът Люси Иларионов и гаджето му Ани Хоанг са били
Коментари Харесай

Люси Иларионов бесен, иска главата на вътрешния министър: Не ставаш, мой човек, не ставаш!


Режисьорът Люси Иларионов и гаджето му Ани Хоанг са били подложени на експанзия на пътя, която е била на косъм да приключи съдбовно. На 13 май в неделя към обяд малко след Велико Търново по колата на Люси, ръководена от него, от различен автомобил е почнала пукотевица с револвер против него и хвърляне на бирени бутилки

" Най-добре изобщо да не се занимавам. Не мога да разгадавам на полицията. Най-добре да взимаме по един пищов и сами да се оправяме. Никой не му видя револвера на тоя човек, дали е стреляно с него ", разгневи се Иларионов, който безусловно крещеше в студиото на Цветков.

Той се възмути, че разпитът е бил записван на пишеща машина, в случай, че сме към този момент 21 век.

" Имам възприятието, че живеем в не знам къде. Всичко може да се снима с телефон. Вижда се какво се е случило. В районното ми споделят „ Имате разминавания ". За трети път през днешния ден вървях до Велико Търново. Естествено, че има разминавания - аз споделям, че той е стрелял, а той споделя, че не е. Колко пъти ще ги водим тия диалози ", яростно поде Иларионов.

" Чувствам се като глупак, пребивавам в страната на парадоксите. От такива дребни случки се получава тая обстановка. Търсих връзка с Валентин Радев, само че ме трансферираха към зам.-министъра. Мисля, че министърът би трябвало да си подаде оставката. Не ставаш, мой човек, не ставаш. Един го търсиха там, брада пусна, в този момент за два месеца и тоя ще пусне брада. Най-тъпото е, че никой нищо не ти споделя. Викат ни и приказваме едно и също. Днес отново ме питат: „ Какво се случи на 13-и? ". Колко пъти да го описвам. Аз приканвам Радев да си подаде оставката, в случай че не, дано има доблестта да ми звънне. Хората не си правят работата ", продължи да крещи режисьорът.

Цветков въпреки всичко се опита да му изясни, че министърът няма виновност за това, че в районното да вземем за пример пишат на пишеща машина, само че без необикновен триумф поради афектираността на събеседника си, написа Блиц.

" Тоя дето ме е замерил с бутилка татко му е служител на реда, майка му е юристка. Аз подвигнах скандал пред полицията. Ай сиктир от тук. Почнах да ругая, никак не ми пука. Казах им в случай че желаят да ме прибриат в пандиза, а аз ще си потегли. Треснах им врата и споделих да си...***. Това е насмешка с мен. Те два месеца нищо не вършат ", приключи участникът във " ВИП Брадър`.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР