Режисьорът и половинката му готвиха в кулинарното шоу в две

...
Режисьорът и половинката му готвиха в кулинарното шоу в две
Коментари Харесай

Мартин Макариев, за когото се биха 3 жени, няма зъби, но е секссимвол?!

Режисьорът и половинката му готвиха в кулинарното шоу в две разнообразни вечери, а Мартин пет пари не даваше, че усмивката му е разредена от изчезнали зъби. Наблюдателни фенове на кулинарното предаване недоумяваха по какъв начин е допустимо мъжът, за чието сърце се бореха 3 родни хубавици, да има толкоз неприветлив тип. „ Заради този мъж ли се разведе Елена Петрова?!”, разясниха възмутени зрителки на кулинарното предаване.
Както е известно, поради любовната си спекулация с Макариев, къдрокосият секссимвол Елена Петрова постави завършек на брака си с гръцкия милионер Аристотелис Фотилас. По това време Мартин към момента бил женен за първата си брачна половинка. Към любовния четириъгълник се присъединила и Луиза Григорова и той се трансформирал в многоъгълник, написа " Уикенд ".

Съдбата срещнала Макариев с Луиза на фотосите на видеоклип към шлагера на артиста Миро „ Август е септември”. Дълго време актрисата и режисьорът се засичали по всемирски празненства, само че били на „ здравей-здрасти”. Преди 6 години още веднъж се събрали на снимачната площадка на сериала „ Дървото на живота” и сред тях пламнала любовна искра. Бившият модел вдлъбнат до уши по магнетичния режисьор. В продължение на цяла година доктор Вяра Деянова от хитовата лекарска сапунка по Нова телевизия „ Откраднат живот” делила Мартин с някогашната му жена и колежката си Елена Петрова.
Аферата на хубавата Елена й коствала брака й. Богаташът чул, че близо година и половина неговата благоверна го е кичила с рога и изискал мълниеносен бракоразвод. Елена пък гордо разтрогнала брака си с Аристотелис. Саможертвата на актрисата обаче се оказала безсмислена, тъй като малко откакто завършили фотосите на психотрилъра „ Вила Роза”, където тя неслучайно е в основната роля, завършила и горещата им връзка. Филмът нямал упования триумф, Мартин приел тежко неуспеха и изпаднал в меланхолия. Макариев обвинил Елена, че е играла неприятно и един ден просто скъсал с нея посредством есемес.

„ Там бяха доста комплицирани нещата, само че аз бях сигурна, че това е моя мъж. Бях подготвена да изчакам колкото би трябвало. И аз просто изчаках, към година. Изчаках да завърши всичките си връзки. Ми то връзки да искаш! Не знам до каква степен нещата са били на прочувствено равнище, тъй като заобикалям да го запитвам. Не желая да знам, тъй като това са неща, които единствено могат да ме накарат да се усещам зле. Никога не обещаваше, че ще бъдем дружно, с цел да го изчакам. Казваше: „ Не знам!” Аз пък му отговарях, че ще изчакам. Може да не ми се е обадил 2 месеца, пострадвам по пижама у дома, само че след това да ми звънне и да ми каже, че би трябвало да отида в 3 през нощта еди къде си и аз просто отивам. И той, и някогашната му жена са ми казвали, че когато аз съм се появила, всичко сред тях е било завършило. Вече сме женени, всичко е наред”, споделя Луиза Григорова.

Младата актриса първа предложила брак на Макариев. Още не живеели дружно, когато в 3 часа през нощта тя му споделила, че желае да се оженят, а той се съгласил. Двамата нямали самообладание да бъдат семейство. Те се врекоха във безконечна честност през юни в курорта Лозенец. Булката взе семейството на мъжа си и към този момент се споделя Луиза Григорова-Макариев. Шафер бе синът на младоженеца от предходния му брак.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР