Регулировчици от Пътна полиция ще насочват трафика по бул. Христо

...
Регулировчици от Пътна полиция ще насочват трафика по бул. Христо
Коментари Харесай

Регулировчици насочват трафика по бул. Христо Ботев

Регулировчици от " Пътна полиция " ще насочват трафика по бул. " Христо Ботев ", до Денталния факултет. Това ще се случи от 20 септември, понеделник, оповестиха от Общината. Катаджии ще контролират придвижването на коли, рейсове и камиони във всички направления на кръстовището на бул. " Христо Ботев " и ул. " Любен Каравелов " в пиковите часове в диапазона от 7:30 до 9:30 часа сутринта и от 16:30 до 18:30 следобяд. Причината са строително-ремонтните действия, които се правят там по отношение на подмяната на подземната ВиК инфраструктура в региона на Централна гара до Коматевския възел.

Допълнително чиновници на Оперативна програма " Общинска защита " ще спомагат на хората за по-сигурно и безвредно прекосяване на пешеходния светофар до бензиностанцията преди отбивката за Младежкия рид.

Община Пловдив приканва водачите да бъдат извънредно деликатни и да съблюдават напътствията на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, като с цел да се избегнат тапите, най-добре е да избират обходен маршрут - през надлез Родопи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР