Регионалното управление по образованието във Враца обяви конкурс за старши

...
Регионалното управление по образованието във Враца обяви конкурс за старши
Коментари Харесай

РУО-Враца си търси старши експерт, дава апетитна заплата

Регионалното ръководство по образованието във Враца разгласи конкурс за старши специалист по осведомително обезпечаване с апетитна заплата, научи организация BulNews. 
Вакантната позиция е в отдел " Административно-правно, финансово-стопанско и осведомително обслужване ".
Основната цел на длъжността е да изследва, проучва и отстранява проблеми в осведомителната инфраструктура. Бъдещият чиновник би трябвало да предлага решения по показани за координиране материали, отнасящи се до осведомителните системи и технологии. Той конфигурира и софтуера и хардуера и реализира поддръжка, настройва компютърни мрежи, електронни пощи и други. Анализира и предлага експертни оценки и мнения за взимане на управнически решения от началника на РУО в региона на осведомителната система на образованието и регистрите, поддържани в МОН. В дилемите му влиза още актуализация и поддръжка на нормативно-справочни осведомителни системи, като употребява информацията от Националната електронна осведомителна система за предучилищното и учебното обучение. Координира и управлява действия, свързани с настоящата поддръжка и ремонт на компютърна техника. Оказване на помощ при проблеми с въвеждането на данни в административни и други регистри в областта на образованието.
Основната месечна заплата се дефинира по равнища и степени, според нормативните актове, определящи образуването на възнагражденията, като се регистрира равнището на заеманата служба, подготовка и професионален опит, само че минималната сума е 1 700 лв..
Изисканата минимална степен на приключено обучение е бакалавър, нужен е и 1 година трудов стаж в региона на осведомителните и информационните технологии и/или в региона на внедряването на осведомителните и информационните технологии в образованието. 
Подборът ще се организира на няколко стадия – по документи, тест и изявление, а срокът за кандидатстване е 19 февруари. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР