Редовното правителствено заседание ще се проведе както обикновено от 10

...
Редовното правителствено заседание ще се проведе както обикновено от 10
Коментари Харесай

Министрите ще гласуват Тарифа за заплащане на предизборните предавания по БНТ и БНР

Редовното държавно съвещание ще се организира както нормално от 10 часа, оповестиха от пресцентъра на държавното управление.

В дневния ред има 19 точки.

Министрите ще обсъдят план на решение за одобрение на отчет за осъществяването на Закона за експортния контролна артикули, свързани с защитата, и на произведения и технологии с двойна приложимост през 2018 година от Междуведомствения съвет по отбранителната промишленост и сигурността за доставките към Министерския съвет. Вносители са заместител министър-председателят по публичния ред и сигурността и министър на защитата и министърът на стопанската система.

Сред точките за разискване е и план на разпореждане за приемане на цена, по която партиите, обединенията и инициативните комитети заплащат предизборните излъчвания по Българската национална телевизия и Българското национално радио и техните районни центрове при произвеждането на изборите за общински съветници и кметове през 2019 година. Документът е импортиран от министъра на финансите.

Правителството ще вземе решение по план за предоставяне на единодушие за продажба на неподвижен парцел в "Икономическа зона София - Божурище ", благосъстоятелност на "Национална компания Индустриални зони " ЕАД - София, който е импортиран от министъра на стопанската система.

Министрите ще прегледат план на решение за одобрение на позицията и състава на формалната българска делегация за присъединяване във втората сесия на смесената междуправителствена българо-корейска комисия за икономическо, промишлено, комерсиално и техническо съдействие, която ще се организира от 9 до 13 септември в Сеул. Вносител е министърът на стопанската система.

От министъра на финансите има един план на решение за одобрение на план на Закон за изменение и допълнение на Закона за акцизите и данъчните хранилища.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР