Редица бизнес индустрии ползват , за да защитят своите стоки.

...
Редица бизнес индустрии ползват , за да защитят своите стоки.
Коментари Харесай

Олимп - лидерът в осигурителните пломби на Балканите

Редица бизнес промишлености употребяват, с цел да защитят своите артикули. От транспортни компании до огромни производства, от електроразпределителни сдружения – до кетъринг компании. И макар сериозното им потребление в бизнеса доста хора не са чували за тези дребни защитни помощници и тяхната бизнес ниша.

Най-голямата компания в тази промишленост е Олимп. Създадена преди четвърт век, компанията към този момент се е трансформирала в международен водач на пазара за средствата за сигурност. В европейските страни също е безапелационен отличник, сполучливо вземайки първото място на пазари като Латвия, Литва, Франция, Холандия, Германия, Щвеция, Дания, Люксембург, Русия, Молдова, Казахстан, Украйна, България, Румъния, Македония и други Олимп разполага с огромна индустриална мощ и редица патенти и международни нововъведения в областта на пломбите за сигурност. Цикълът на произвеждане е затворен развой със лично конструиране и инструментален завод за основаване на форми за отливане, цехове за отливки, сглобяване и металообработка.

В последните 10 години компанията пусна на пазара пет пломби, които нямат аналог измежду останалите съществуващи модели. И безусловно принуди всички производители да трансформират метода на произвеждане в опит да ги догонят. Този факт води промишлеността към нова епоха в света на пластмасовите пломби, където с всеки идващ ден те стават още по-надеждни, а в това време и още по-лесни за потребление от крайния консуматор. Освен патентованите защитни механизми в процеса на произвеждане на пломби за сигурност, документите на продуктите и на самата компания – също са сериозна гаранция за безкомпромисното качество. Олимп притегля и най-хубавите експерти в нишата в своя екип. Така, подплатена с високо квалифицирани инженери и с най-новите технологии, компанията не стопира да развива от ден на ден и по-сложни пломби.

Осигурителните пломби съставляват пластмасови или железни устройства, които се прикрепват към затворено помещение или предмет, тъй че неговото отваряне да бъде, в случай че не невероятно, то най-малко да бъдат оставени следи за съществуването на корист. Всяка пломба от портфолиото е с високо качество и неповторима структура. Приоритет на компанията е качеството на продуктите и произвеждане на такива пломби, които не могат да бъдат отваряни без следи.

Един от най-продаваните модели в международен мащаб е Arrow. Това са, сертифицирани по стандарт ISO 17712:2013. Уникалният идентификационен номер на всяка една пломба е от сериозно значение. Ето за какво, протоколите за сигурност при тяхното номериране са не по-слаби в цялостния протокол на произвеждане. Пломбите се създават неномерирани в огромни мащаби в централното дружество. След това се изпращат в представителствата в другите страни. Едва след поръчка от краен клиент, пломбите се номерират на място в съответната страна. Така достъпът до всяка номерирана пластмасова пломба е редуциран до най-малко. Защо това е толкоз значимо? Да вземем за образец логистична компания, която е наета да транспорти камион с създадена стока от една страна до друга. Камионът се запечатва с пластмасова пломба за сигурност, която има неповторим номер. При тръгването си след натоварване със стоката, в придружителния протокол се записва този номер. При идването за разтоварване, виновните по приема лица сверяват номера на пломбата на потегляне с този на идване. Ако някой има опция да поръча две идентични пломби с еднакъв номер – по този начин ще си обезпечи опция да отвори камиона и да открадне стока или извърши различен вид машинация. Това е главната причина, заради която точно репутацията на производителя на осигурителни пломби, е водещият фактор за пазарен триумф.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР