Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 17 ноември. Броят

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 17 ноември. Броят
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 17 ноември

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 17 ноември.

Броят на новите случаи на ковид означи растеж и като безусловно число, и като %. За 16 ноември са регистрирани 3 519 нови случая. Това е с 2 703 повече на дневна база по отношение на регистрираните през вчерашния ден 816 случая. Направени са обаче и доста повече PCR проби – 7 934, по отношение на 2 716 при предходния доклад, т.е. разлика от 5 218 теста. Така процентът на позитивни проби бележи растеж и от 30,04 на 100 доближава рекордните 44,35%.

15% ще е нарастването на заплатите на служителите на реда тази година. Парите са обезпечени не след орязване на детски надбавки за всички фамилии, а след преструктуриране на разноските и прехвърлянията в националния бюджет.

Категорично това е гнусна провокация и клевета – по този начин зам.-председателят на СФСМВР (синдикатът на чиновниците на МВР) Илия Кузманов разяснява предлагането на парламентарната група на ГЕРБ, отпред с Менда Стоянова и Даниела Дариткова, за смяна в плана за държавен бюджет за 2021 година.

От оповестената нова помощ от 24 лв. дневно ще могат да се възползват единствено компании и обекти, чиято активност е краткотрайно лимитирана със заповед на управляващите. Условието е служащите да са пуснати в неплатен отпуск.

Съгласуването на нови български посланици се трансформира в по-остра тематика, след изявление на външния министър Екатерина Захариева.

Нямам отговор на въпроса за какво и държавно управление, и парламент се държат по този чудноват метод, когато стане въпрос за затваряне на въглищни мощности. Не е като да не се вижда повече от десетилетие накъде вървят нещата.

България блокира Северна Македония за начало на договаряния за участие в Европейски Съюз, заяви на брифин вицепремиерът Екатерина Захариева след днешния Съвет " Общи въпроси ".

Прекратихме организацията на митингите по две аргументи: епидемиологичната конюнктура и изчерпаната полза в този му тип на този инструмент. Това съобщи в предаването " Студио Actualno " адв. Николай Хаджигенов - един от членовете на " Отровното трио ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР