Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 13 април. Президентът

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 13 април. Президентът
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 13 април

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 13 април.

Президентът Румен Радев подписа декрет, с който привиква на 15 април 2021 година, от 9:00 часа, новоизбраното 45-о Народно заседание на първо съвещание.

Хората с първа игла на AstraZeneca, които желаят, могат да си слагат втората доза. За хората, които не желаят, ще бъде решено какво друго може да се сложи. Това разкри министърът на опазването на здравето на проф. Костадин Ангелов на брифинг пред медиите.

Обнародваните в Държавен вестник резултати от парламентарните избори(ВИЖТЕ ТУК) съществено се разминават с данните, качени на уеб страницата на Централната изборна комисия(ВИЖТЕ ТУК).

Без европари за икономическо възобновяване поради пандемията от ковид - това е действителна опасност, съгласно персонална позиция на Станислав Младенов, член на Българската асоциация на консултантите по европейски планове (БАКЕП) и шеф на компания " Евро Консултинг Груп ". В случая става въпрос за 12 милиарда евро.

Правителство ще има, защото действително погледно, тези партии, които стачкуваха и бяха твърдо против ръководещото болшинство, в действителност имат над 120 гласа. Слави Трифонов, у който е най-голяма вероятността да сформира държавно управление, към момента не се е изказал.

Съдилищата у нас всеобщо анулират санкциите за неспазване на карантината поради незаконосъобразни наставления и пропуски в активността на районните здравни инспекции. Над 80% от делата, атакуващи формираните актове за административни нарушавания, завършват в интерес на жалбоподателите, демонстрира инспекция на " Телеграф ".

Задължително е пациентите да получат втората доза със същата съответна ваксина, която са си избрали, с цел да имат отбрана. Това съобщи представителят на СЗО за България доцент Михаил Околийски в утринния блок на Българска национална телевизия.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР