Редактор: Веселин Златков e-mail: [email protected]Тревожно-депресивните състояния могат да се засилят

...
Редактор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgТревожно-депресивните състояния могат да се засилят
Коментари Харесай

Психотерапевт препоръча да се обърнем към талантите си и истинските си ценности

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]

Тревожно-депресивните положения могат да се засилят при продължителна обществена изолираност, допустимо е тревогата да докара до паник офанзиви. Това предизвести психотерапевтът Димитър Тенчев в предаването „ Плюс-минус “ по Нова телевизия.

Специалистът разяснява, че би трябвало да следим за психическото си положение, само че и за физическите му прояви – нарушавания в съня, храненето, появяването на болки. Психотерапевтът не изключи отключването на меланхолия.

„ Не би трябвало да одобряваме обществената изолираност и карантината като нещо принудително. Добре е да използваме тази пауза. Паузата е едно доста целебно положение “, сподели Димитър Тенчев. Той предложи хората да се извърнат към гениите си, към това, което им харесва, само че са отлагали за по-добри времена, а също да потърсят същински скъпото за тях.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР