Речта на руския президент Владимир Путин пред политическия и военен

...
Речта на руския президент Владимир Путин пред политическия и военен
Коментари Харесай

Съветник на Зеленски: Путин е загубил връзка с реалността

Речта на съветския президент Владимир Путин пред политическия и боен хайлайф на страната през днешния ден сподели, че той е изгубил връзка с действителността, сподели почитан консултант на украинския президент Володимир Зеленски, представен от Ройтерс.

В словото си Путин съобщи, че ще продължи " специфичната военна интервенция " в Украйна, и упрекна ръководения от Съединените щати алианс НАТО, че разпалва спора, воден от неправилното си разбиране, че може да победи Москва в световна борба, отбелязва организацията.

" Той живее в изцяло друга действителност, където няма опция да се води разговор за правораздаването и интернационалното право " сподели пред Ройтерс Михайло Подоляк, консултант на Зеленски по политическите въпроси.

" Русия се намира в задънена улица. Във допустимо най-отчаяната обстановка. Каквото и да направи Русия, това единствено ще утежни ситуацията й ", заключи Подоляк.
Той сподели, че Путин е комплициран и не схваща обстановката, и предвижда, че това ще докара до повече компликации за Русия в близко бъдеще.

" Това значи, че хаосът както на бойното поле, по този начин и вътре в Русия, ще нараства ", добави Подоляк.
От самото начало на войната представители на украинските управляващи акцентират смисъла на вътрешните различия в Русия, отбелязва Ройтерс.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР