Ребел Уилсън сподели очарователни снимки на дъщеричката си Ройс.В събота

...
Ребел Уилсън сподели очарователни снимки на дъщеричката си Ройс.В събота
Коментари Харесай

Ребел Уилсън сподели очарователни снимки на 7-месечното си бебе

Ребел Уилсън показа очарователни фотоси на дъщеричката си Ройс.

В събота 43-годишната австралийска актриса разгласява фотоси в Инстаграм за своите към 11,2 милиона почитатели, осведоми " Daily Mail ". 

" Моето бебе ", написа тя под фрагментите.

На водещата фотография Уилсън е облечена в кафяв пуловер, а дребното дете в яркожълт чеп и розов лигавник на точки, на който с червени букви е изписано името й. Постът се хареса на няколко известни персони, в това число и на 39-годишната звезда от " Pitch Perfect " Адам Девайн, който написа в мненията: " KAUUUUTIE!!! "

Линдзи Вон, Парис и Ники Хилтън също се включиха с мнения.

 

 

Ребел и 39-годишната й избраница Рамона Агрума разкриха връзката си през юни 2022-a и се сгодиха през февруари в Disneyland. Дъщеря им - Ройс Лилиан пристигна на бял свят през ноември предходната година посредством сурогатна майка.

 

 

Колкото до Ребел и нейните работни бъдещи задължения - следва й да взе участие и да направи режисьорския си дебют в идната музикална комедия " The Deb ". Филмът споделя за отхвърлената от гимназията Тайла, която се причислява към братовчедка си Мейв, с цел да превземе светлината на прожекторите на бала на дебютантите.

Миналия месец на фестивала в Кан Уилсън го промотира, заявявайки, че към момента е в развой.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР