Реално вие нямате визия за България, а само пропаганда, основана

...
Реално вие нямате визия за България, а само пропаганда, основана
Коментари Харесай

Кирил Петков: Предизборна немощ е да използвате вот на недоверие като част от предизборната ви кампания

" Реално вие нямате визия за България, а единствено агитация, учредена на боязън и ненавист ", уточни той.

 

" Хората желаят решение, време е да помислите за положителни решения ", акцентира съпредседателят на парламентарната група на ПП-ДБ.

 

" Този избор няма да мине. Да е ясно, че ще продължим да се борим за хората в енергийния бранш, за здрави и образовани лица, за съвременна България, за по-високо платени работни места, за българите да са първа класа европейци, и ще се борим за нашата татковина ", съобщи Петков.

 

първия избор на съмнение против кабинета " Денков - Габриел ", който беше определен доскоро повече от четири месеца. на " Възраждане ", Българска социалистическа партия и " ИТН " поради изказвания от тях неуспех на държавното управление в бранш " Енергетика ".

 

Инициативата пристигна, откакто държавното управление изпрати в Европейската комисия териториалните проекти за въглищен преход, бяха признати промени в Закона за енергетиката за либерализация на пазара за електрическа сила за битови консуматори, както и Пътната карта за климатична индиферентност.

 

Днес ще протече дебата по вота на недовери, а 24 часа след приключването на дебата, вотът ще бъде подложен на гласоподаване. За да бъде признат, са неоходими 121 гласа. Формациите-вносилите имат общо 72 гласа.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР