Реално мухъл може да се появи навсякъде в дома ни,

...
Реално мухъл може да се появи навсякъде в дома ни,
Коментари Харесай

Това е начинът да се справите с мухъла СВЕТКАВИЧНО бързо

Реално плесен може да се появи на всички места в дома ни, даже на тези места, за които минимум сме предполагали, че е допустимо да има влага. Гардеробите са част от скритите кътчета, на които постоянно ставаме очевидци на мухъл.

Освен, че скапва интериора ни, мухълът съставлява заплаха за здравето на цялото семейство. Затова е от основна значимост да действаме неотложно, тъй че да решим този проблем един път вечно.

И сами знаете, че по магазините се продават най-различни препарати, способстващи да се отървете от мухъл и плесен. Те освен са с остра и непоносима миризма, само че и в състава им участват не малко нападателни частици, които могат да отключат редица алергии.

Да не приказваме, че сходни почистващи средства напълно не са подобаващи за домове, в които се отглеждат деца или домашни любимци.
 Как да се оправим с влагата и мухъла в дрешника Как да се оправим с влагата и мухъла в дрешника
Мухълът стартира да се появява в дрешника ви, по какъв начин да се отървете от него бързо? Има няколко правила, които можете да следвате, с цел да н...

Днес ще ви споделим за едно натурално средство, което е извънредно дейно в битката против мухъла. Приготвя се елементарно и бързо и по-голямата част от съставките му най-вероятно участват и във вашето домакинство.
Натуралното средство, способно да унищожи стремително бързо мухъла в дома ви Продукти, които би трябвало да имате на разположение:
• 2 ч.л. масло от чаено дърво;

• 2 ч.л. водка или 1 ч.л. спирт;

• 2 ч.ч. вода.
Начин на подготвяне:
Добре е да си набавите спрей бутилка, в която да смесите трите съставки. Така ще ви е по-лесно да употребявате наличието в нея и да третирате местата, които са окупирани от плесен и мухъл.
 Скритите места в кухнята, където може да има МУХЪЛ Скритите места в кухнята, където може да има МУХЪЛ
Едно от местата, в които прекарваме по-голямата част от живота си е кухнята - подготвяме обичаната си храна на обичаните си хора и денят...

Най-напред прибавете водката или спирта, по-късно смесете с маслото от чаено дърво и най-после налейте водата. Преди да употребявате сместа, разклатете доста добре, тъй че всички съставки да се смесят.

Напръскайте местата, които са наранени и по-късно избършете с хартиена забрадка. Повтаряйте тази процедура всеки ден в продължение на месец.

Резултати ще има на момента, само че с цел да сте сигурни, че плесен в никакъв случай повече няма да се появи на тези места, правете процедурата по – дълготрайно време.

Можете превантивно един път в месеца или един път в седмицата да пръскате от сместа. Бъдете сигурни, че тя няма да навреди нито на вас, нито на най-малките членове в фамилиите ви.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР