Реалната цена на горивата е между 50 стотинки и 1

...
Реалната цена на горивата е между 50 стотинки и 1
Коментари Харесай

ДеБъ дойдоха на тезата на ГЕРБ: От 5-ти декември бензинът трябва да падне с левче

Реалната цена на горивата е сред 50 стотинки и 1 лев надолу. Това сподели някогашният енергиен министър Трайчо Трайков, сегашен водач в ДеБъ.

По думите му от 5 декември ще се забрани на всички в Европа да създават от съветски нефт, а ние ще можем да го използваме единствено за нашия пазар и цената ще е с лев надолу. „ Ако беше позволено Европейска комисия нямаше да се занимава с тематиката за дерогация и накърнимост на страните. Направиха се доста пари, които развратиха обществото, би трябвало да се съобразим с разпоредбите на Европейски Съюз “, акцентира той.

Трайков означи, че цените на горивата без налози и акцизи са най-ниски в България. „ Имаше дълги интервали, в които цените на дизела бяха в петте най-скъпи в Европа, след налозите и акцизите поевтиняваше. Поне два-три пъти повече от 700-те милиона би трябвало да е облагата на „ Лукойл “, като се види какъв брой петрол се преработва. Размерът е недооценен и обезпечен. 4 милиарда лв. са загубите за хазната “, счита специалистът.

Според него софтуерно другите възможности за работа с неруски нефт са вероятни. „ Твърди се, че не е по този начин, само че дали би трябвало да бъде одобрявано като мотив? Ако кажат, че не могат да се оправят и ще затворят, тогава поема страната. Ще се намерят експерти, които да покажат, че може да се работи както с съветски, по този начин и с неруски газ “, уточни той пред NOVA.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР