Реал (Мадрид) затвърди добрата си форма напоследък с четвърта поредна

...
Реал (Мадрид) затвърди добрата си форма напоследък с четвърта поредна
Коментари Харесай

"Реал" постигна четвърти пореден успех в Ла Лига

Реал " (Мадрид) затвърди положителната си форма в последно време с четвърта поредна победа в Ла Лига. Тимът на Зинедин Зидан, който през седмицата се завърна в тройката след триумф над " Леганес ", в този момент победи " Алавес " у дома с 4:0. Кристиано Роналдо на два пъти, Гарет Бейл и Карим Бензема означиха головете за първенците.

Успехът обаче не пристигна по никакъв начин елементарно, откакто в продължение на 44 минути белите се мъчиха да разбият бетона на " Алавес ". Едва в края на първата част Роналдо изведе " Реал " напред с доста красиво попадене. Португалецът получи пас с пета от Бензема, завъртя и с компактен удар с левия крайник прати топката край Пачеко.

Противно на упованията преди почивката " Алавес " игра по-добре и на три пъти принуди Кейлор Навас да се намесва уверено. Именно баските станаха и гостуващия тим, който е отправил най-вече точни удари на " Сантяго Бернабеу " през сезона.

Секунди след началото на втората част " Реал " стигна до втори гол, дело на Бейл. Карим Бензема още веднъж влезе в ролята на помощник, откакто открадна топката към центъра, напредна с нея и я подаде към Бейл, а уелсецът с прекрасен изстрел по диагонала удвои.

 Бейл благодари на Бензема за асистенцията при започване на втората част.
© Reuters

Бейл благодари на Бензема за асистенцията при започване на втората част.

Попадението на Бейл пристигна единствено 28 секунди, откакто реферът Фернандес даде сигнал второто полувреме да стартира.

В 61-ата минута " Реал " подпечата успеха си с трето попадение. Тогав Лукас Васкес нахлу отдясно и подаде на влизащия на скорост Роналдо, а за португалеца остана по-лесното.

В края на дуела Бензема ознаменува положителната си игра с гол. Той се разписа от дузпа, отсъдена за нарушаване на Виктор Лагуардия.

За нападателя това е втори гол през 2018 година Той се разписа преди седмица против " Бетис ", когато влезе от пейката и секунди по-късно оформи крайното 5:3. През акцията Бензема има осем попадения в 28 мача от всички шампионати.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР