Мъж в Германия нападна няколко души с хладно оръжие по

...
Мъж в Германия нападна няколко души с хладно оръжие по
Коментари Харесай

Застреляха намушкал фенове на УЕФА ЕВРО

Мъж в Германия атакува няколко души с хладно оръжие по време на частно празненство за европейското състезание по футбол в дребен град в северната част на страната и рани съществено трима от тях, съобщи ДПА.

Инцидентът се е случил във Волмирщет, провинция Саксония-Анхалт.

Прокуратурата в близкия по-голям град Магдебург заяви, че нападателят първо намушкал с нож различен мъж на друго място. Извършителят е бил убит от служители на реда в петък вечерта. Вестниците „ Фолкщиме “ и „ Билд “ оповестиха, че мъжът е употребявал нож, за нападенията. Първият атакуван е бил млад мъж, който бил намушкан на улицата, съобщи ДПА, базирайки се на държавното обвиняване, написа още Българска телеграфна агенция.

След това нападателят минал около частно футболно празненство, което се провеждало в фамилна къща, и нападнал още няколко души. Групата гледала мача на откриването на Европейското състезание по футбол сред Германия и Шотландия.

Полицаите бързо пристигнали на място и простреляли нападателя. Според прокуратурата мъжът е умрял в болница от раните си. Правоохранителните органи към момента не са коментирали възможния претекст.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР