Реал (Мадрид) се спаси от резил и завърши зрелищно 2:2

...
Реал (Мадрид) се спаси от резил и завърши зрелищно 2:2
Коментари Харесай

Реал се измъкна от голямо унижение

Реал (Мадрид) се избави от срам и приключи зрелищно 2:2 с гостуващия Брюж в среща от втория кръг в група " А " на Шампионската лига. Българинът Георги Кабаков бе основен арбитър на срещата и взе значими решения благодарение на VAR, а в края изгони и капитана на гостите Рууд Вормер с втори жълт и червен картон.

Емануел Денис (9) сензационно даде преднина на белгийския отбор при контраофанзива и пас на Тау. Първо попадението не бе зачетено поради засада, само че Кабаков получи сигнал от VAR и след преразглеждане на обстановката призна гола на гостите. „ Кралете “ се пробваха да отвърнат на удара, само че нямаха шанс в завършващата фаза, а Емануел Денис (39) шокира „ Сантяго Бернабеу “ с втори гол няколко минути преди почивката.

През втората част Георги Кабаков взе ново значимо решение благодарение на VAR, като този път зарадва Реал. Серхио Рамос (55) понижи с глава за 1:2 и първо голът не бе приет поради засада, само че след ново преразглеждане на ситуацията със системата за видеоповторения домакините получиха вяра, че могат да търсят и изравняването, а за какво не и поврат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР