Реал Мадрид се изкачи на първото място в класирането на

...
Реал Мадрид се изкачи на първото място в класирането на
Коментари Харесай

10 от Реал изтръгнаха успеха срещу Алавес и завършват годината на върха в Ла Лига

Реал Мадрид се изкачи на първото място в класирането на испанската Ла Лига, откакто в дуел от 18-ия кръг на шампионата надделяха трагично Алавес с минималното 1:0 като посетител.


Кралският клуб остана с 10 души на терена в 54-та минута след пряк червен картон за Начо Фернандес, като срещата вървеше към нулево тъждество. Не на това мнение обаче бе Лукас Васкес, който разплака домакините с надвит гол във втората минута на продължението след асистенция на Тони Кроос.

До края Алавес нямаше сили да отвърне и по този начин Реал поведе в таблицата с 45 точки – толкоз има и вторият Жирона, само че „ белият балет “ е с по-добри индикатори в директните мачове. Каталунците сбъркаха по-рано при гостуването си на Бетис, завършвайки при тъждество 1:1, откакто инкасираха изравнителен гол в 88-та минута. Алавес е 16-и с 16 пункта, на три от зоната на изпадащите.

За Реал следва домакинство на Майорка на 3 януари в първия мач на отбора за новата година, до момента в който Алавес гостува на Реал Сосиедад ден по-рано.

В други срещи, Кадис и Сосиедад направиха нулево тъждество, а Майорка завоюва против Осасуна с 3:2 вкъщи. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР