Реал Мадрид посреща Манчестър Сити в полуфинален мач-реванш в Шампионската

...
Реал Мадрид посреща Манчестър Сити в полуфинален мач-реванш в Шампионската
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Реал Мадрид - Манчестър Сити, съставите в битката за финала

Реал Мадрид посреща Манчестър Сити в полуфинален мач-реванш в Шампионската лига. „ Гражданите “ имат нежен задатък от 4:3 след първия конфликт на „ Етихад “, а реваншът на „ Сантяго Бернабеу “ в испанската столица ще започва през днешния ден от 22:00 часа и на уеб страницата Gong.bg може да наблюдавате всичко най-интересно от дуела на "Сантияго Бернабеу ".

Първият мач сред двата състава на британска земя предложи същинско представление, като „ небесносините “ могат да съжаляват, че не завоюваха с по-голяма разлика против Кралския клуб, който се показа криво-ляво в отбрана, само че за сметка на това наказа неточности в защитата на противника и остана в играта за реванша.

Тимът на Карло Анчелоти към този момент се оправи с дефицити в предходните елиминационни етапи и против Пари Сен Жермен, и против Челси, като е подготвен за нов поврат, който да го прати на финала в Париж на 28 май – техен първи от 2018-а насам. „ Белия балет “ е безспорен рекордьор по титли от най-престижния европейски клубен шампионат с 13, до момента в който Сити търсят към момента първи успех в конкуренцията, откакто предходната година отстъпиха на Челси с 0:1 в разногласието за оценката.

22:00 / Реал Мадрид - Манчестър Сити

Реал Мадрид: Тибо Куртоа, Дани Карвахал, Едер Милитао, Начо Фернандес, Ферлан Менди, Лука Модрич, Каземиро, Тони Кроос, Федерико Валверде, Карим Бензема, Винисиус

Наставник: Карло Анчелоти

Манчестър Сити: Едерсон, Кайл Уокър, Рубен Диаш, Аймерик Лапорт, Жоао Кансело, Бернардо Силва, Родри, Кевин Де Бройне, Рияд Марез, Габриел Жезус, Фил Фодън

Наставник: Хосеп Гуардиола

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР