Реал (Мадрид) победи без затруднения Валенсия в полуфинална среща за

...
Реал (Мадрид) победи без затруднения Валенсия в полуфинална среща за
Коментари Харесай

Реал изнесе тежка лекция на Валенсия и е на финал за Суперкупата на Испания

Реал (Мадрид) победи без усложнения Валенсия в полуфинална среща за Суперкупата на Испания.

Двубоят на стадион " Крал Абдула Спортс Сити " приключи с триумф за столичани с 3:1.

Резултатът напълно тъкмо отразява случилото се на терена, като символичните посетители постановиха движение на игра и упражниха напън, който не бе по силите на " прилепите " и те не съумяха да се оправят с него.

За " прилепите " се върнаха много значими играчи, само че може би най-важният, Гедеш, още не бе подготвен. Това се отрази върху цялостното показване на отбора.

Реал (Мадрид) беше надвит единствено един път в последните си двадесет срещи и бе в серия от четиринадесет мача без загуба преди мача довечера. Реал към този момент съвсем три месеца няма изгубен мач и през днешния ден още веднъж стигна до триумфа.
 Снимка 460682
Източник:

ТОПСПОРТ наблюдава онлайн за потребителите си случилото се на терена:
 Валенсия - Реал (Мадрид) 0:3, гол на Модрич! онлайн
Валенсия - Реал (Мадрид) 0:3, гол на Модрич!

Двубоят се играе на стадион " Крал Абдула Спортс Сити "

Първият полуфинал в шампионата за Суперкупата на Испания стартира с напън на столичани. Реал (Мадрид) побърза да откри надзор над събитията на терена и с помощта най-много на солидните дейности на Каземиро и Варан, " галактикос " съумяха да реализират това.

На почитателите не им се наложи да чакат дълго, с цел да видят първото попадение в срещата.

Откриващият гол в мача обаче бе маркиран по извънредно нетрадиционен метод. С пряк изстрел от корнер. Тони Кроос се насочи към флагчето за осъществяване на корнер, видя че Доменек е излязъл извънредно доста отвън рамките на своята зона и стреля неотложно. Вратарят реагира, само че прекомерно късно и мазета топката в личната си мрежа.
 Снимка 460684
Източник:

Натискът на " белия балет " не спря и за секунда. Мадридчани използваха постоянно крилата си, с цел да изострят акциите в половината на противника си.

Именно при една такава топката мина през Карвахал, той я продължи напред и след малко безредие тя попадна у Иско, който без да се бави я насочи към задачата, реализирайки втория гол за отбора си в мача.
 Снимка 460686
Източник:

С пропуск за Реал се отличи Йович, който като по знамение не съумя да вкара кълбото в мрежата от близка отдалеченост, откакто засече подаване от ъглов удар.

Гамейро пък можеше да вкара гол за Валенсия, само че останал в чиста обстановка не съумя да стреля тъкмо и пропусна опцията за своя отбор.

В 65-ата минута с необикновено осъществяване на Лука Модрич тимът на Реал (Мадрид) поведе с 3:0. Хърватинът осъществя със самочувствие, като прати топката с външен фалц в долния десен ъгъл на вратата, защитавана от Доменек. Така той оформи " класиката " в Джеда.
 Снимка 460683
Източник:

Това попадение дефинитивно пречупи " прилепите ", които не бяха на себе си и като се изключи отдалечен изстрел малко преди края на срещата, не съумяха да стигнат до нищо съществено и запаметяващо се.
 Нововъведение за Суперкупата на Испания
Нововъведение за Суперкупата на Испания

" Това е исторически ден за нас "

Парехо въпреки всичко вкара почетен гол за отбора си в продължението на мача. Рамос игра в наказателното поле с ръка и съдията уточни бялата точка, след потребление на системата ВАР. Парехо прати топката в мрежата, само че нова смяна в резултата не беше записана, а нямаше и задоволително време това да се случи.

На терена пък от скамейката се появи Марсело. За футболиста на мадридчани това бе мач номер 497 в професионалната му кариера.

Така той остава единствено на 3 от място в влиятелния " Клуб 500 ", в който принадлежат единствено няколко футболисти в международен мащаб.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР