Реал (Мадрид) обяви официално, че договорът на треньора на тима

...
Реал (Мадрид) обяви официално, че договорът на треньора на тима
Коментари Харесай

Официално: Анчелоти удължи договора си с Реал

Реал (Мадрид) разгласи публично, че договорът на треньора на отбора Карло Анчелоти продължен. Така италианецът ще продължи да води " лос бланкос " най-малко до лятото на 2026 година. 

" Реал (Мадрид) и Карло Анчелоти се споразумяха да удължат контракта на треньора до 30 юни 2026 година. За петте си сезона като треньор на Реал Мадрид той завоюва 10 трофея: два пъти Шампионската лига, два пъти Световни клубни купи, две Суперкупи на Европа, веднъж Ла Лига, две Купи на краля и една Суперкупа на Испания.

Карло Анчелоти е единственият треньор, спечелил 4 пъти Шампионската лига, и треньорът с най-вече победи в историята на това съревнование (118), а също по този начин е първият треньор, спечелил петте най-големи европейски лиги (Италия, Англия, Франция, Германия и Испания) ", пишат от Реал (Мадрид) в формалното си известие.

Както е известно, Анчелоти бе спряган за селекционер на Бразилия след края на сезона, само че на този стадий няма съглашение сред него и федерацията на петкратните международни първенци. Италианецът неколкократно е подчертавал, че целта му е да остане отпред на Реал (Мадрид) и с новия му контракт това към този момент е реалност.

  " Белият балет "  е водач в испанската Ла Лига след 18 изиграни кръга, като тимът се показва чудесно, въпреки че бе сполетян от серия тежки травми от началото на сезона.
 Анчелоти желае да върне Варан в Мадрид
Анчелоти желае да върне Варан в Мадрид

Реал има съществени проблеми с травми на съществени защитници
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР