Реал Мадрид грабна Суперкупата на Испания само преди дни, но

...
Реал Мадрид грабна Суперкупата на Испания само преди дни, но
Коментари Харесай

Кралят на Испания Реал в действие, Барса излиза в кошмарен тест за Купата

Реал Мадрид сграбчи Суперкупата на Испания единствено преди дни, само че следва нов значим мач за " кралския клуб ". Тимът гостува на Елче в 1/8-финален дуел за Купата на Краля, който ще се състои в четвъртък, 20 януари, от 20:00 часа българско време.
Как (и дали) Реал ще се класира за 1/4-финал за Купата на Краля?
Коефициентът на efbet за триумф в интерес на Реал Мадрид е 1,55, до момента в който за победа за домакина е 6,20. Равенството е оценено на 4,70, само че припомняме, че в случай че се стигне до Х в постоянното време, ще последват продължения, а в случай че и при тях няма излъчен победител - до дузпи.

От тази позиция - коефициентът за това Реал да се изтеза в постоянното време, само че да победи в продълженията е 11,00 (съответно да стигне до дузпи и да победи там е 20,00), до момента в който за противоположната развръзка - Елче да хвърли изненадата в продълженията е 30,00 (а Елче да продължи напред след дузпи е 20,00).

Само два часа и половина след старта на този дуел ще стартира и различен, само че надалеч по-ожесточен. Най-големият конфликт от тази фаза на шампионата, който опълчи Атлетик Билбао и Барселона . Мачът на " Сан Мамес " ще стартира в 22:30 часа българско време.


Гвоздеят от 1/8-финалите за Купата: Ще отпадне ли носителят на трофея Барселона?
Коефициентът на efbet за триумф в интерес на домакина е 3,25 (съответно за триумф в продълженията за Атлетик е 15,00, а за класиране след дузпи - 14,00), победа за Барселона е със ставка 2,35 (съответно за победа в продълженията за отбора е 12,00, а посредством дузпи - 14,00), а равенството е оценено на 3,50.

Двата отбора играха един път досега през този сезон (от втория кръг в Ла Лига) и приключиха при тъждество 1:1 точно на " Сан Мамес ". Няколко месеца преди този момент обаче Барселона нанесе мъчителен удар на Атлетик Билбао и го разруши с 4:0 във финала за Купата на Краля, което бе самобитно възмездие за изгубения край за Суперкупата още няколко месеца по-рано, когато Атлетик завоюва (януари 2021-ва година).

За последните си пет дуела във всички шампионати двата тима са си вкарали общо 19 гола, което прави приблизително по 3,8 на среща. Любопитното е, че единствено в един от тези срещи не се е стигало до това и двата отбора да си отбележат.

Коефициентът на efbet за над 3,5 попадения в този мач е 3,65, до момента в който за под 2,5 е 1,85. Съответно ставката за това и Барселона, и Атлетик Билбао да си вкарат в постоянното време е 1,81, до момента в който за няма гол/гол е 2,15.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР