Реакциите на опозицията след като изпълнен мандата за правителство не

...
Реакциите на опозицията след като изпълнен мандата за правителство не
Коментари Харесай

Реакциите на опозицията след като Габриел върна изпълнен мандата за правителство

Реакциите на опозицията откакто изпълнен мандата за държавно управление не закъсняха. Коментари пристигнаха от „ Възраждане “, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ. До момента коментар няма както от съдружните сътрудници ПП-ДБ (), по този начин и от Движение за права и свободи, които до момента подкрепяха болшинството в Народното събрание.
Костадинов: ГЕРБ убиха ПП-ДБ


Лидерът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов разяснява връщането на осъществен мандат от Мария Габриел.

„ ГЕРБ на процедура направиха политическо ликвидиране – те  убиха ПП-ДБ . Тази групировка към този момент престава да съществува “, разяснява Костадинов.



„ Това, което се случи, беше тоталното нулиране на този политически план. Подозирам, че това, което ще се случи, защото тази групировка потъва под 10%, е в този момент на европейските избори да има тежка преференциална борба сред хората на ПП-ДБ, те ще се самоизбият “, добави той.

Той разяснява, че не има вяра, че тази групировка ще оцелее в идващите 6 месеца.
Българска социалистическа партия: Ако на следващия ден гласоподават този недопустим за тях кабинет, ще е следващо изменничество по отношение на гласоподавателите им


„ Ако на следващия ден гласоподават този недопустим за тях кабинет, това значи следващо изменничество по отношение на техните гласоподаватели. Може и да са се договорили да гласоподават, само че това е неприятен вид за българските жители “.



Това сподели пред публицисти депутатът от Българска социалистическа партия Христо Проданов след като кандидатът за министър председател на ГЕРБ-СДС Мария Габриел върна осъществен мандата за държавно управление на президента Румен Радев.
Има Такъв Народ: Единственото вярно нещо е да се отиде на избори
„ Единственото вярно нещо е да се отиде на избори “. Това заяви  Тошко Йорданов  от  ИТН  след като  Мария Габриел  върна изпълнен мандата на президента  Румен Радев .

  „ Унизително е за всичко това, което следим “, разяснява Йорданов. Запитан дали кабинетът „ Габриел “ ще бъде гласуван в Народното събрание, той съобщи: „ Аз не съм гадателка, даже не знам дали те ще си поддържат личните хора. Не знам дали Денков, Василев са дали единодушие да са в този лист. Вчера гледахме различен фарс – Денков и Кирил Петков като какви отидоха да взимат мандата, това е унизително. Колкото по-бързо се вбесят българските жители, толкоз по-добре “, заключи Тошко Йорданов.


Според него „ колкото по-бързо се вбесят българските жители – толкоз по-добре “. По думите му единственото вярно нещо е това да завърши и да се отиде на избори.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР