Развитието в правилната посока е важно за всеки един от

...
Развитието в правилната посока е важно за всеки един от
Коментари Харесай

10 книги за личностно развитие, които ще променят живота ви


Развитието в вярната посока е значимо за всеки един от нас като персона. Невъзможно е да съумяваме, в случай че не работим върху себе си и не вършим всичко допустимо, с цел да бъдем най-хубавата си версия. За да вървим напред, би трябвало да влагаме, като тук не става въпрос наложително за пари – времето е даже по-ценно от тях, по тази причина би трябвало да го използваме там, където си коства. На пазара има хиляди заглавия, които дават обещание да бъдат повода за вашето личностно израстване. Разбира се, огромна част от тях няма да ви бъдат потребни, защото споделят неща, които към този момент знаете. В този лист ще ви представим 10 книги, които ще трансформират живота ви и ще ви оказват помощ да се превърнете в индивида, който мечтаете да бъдете.

Мисли и забогатявай – Наполеон Хил

се появява на книжния пазар за първи път през далечната 1937 година, като оттогава насам тя е считана за една от най-великите и вдъхновяващи книги, писани в миналото. Мечтата да бъдем богати зависи значително от това по какъв начин мислим. Всеки, който има предпочитание да реализира триумфи в кариерата си, би трябвало да посегне към заглавието на. Продадените екземпляри надминават петнадесет милиона, а с всеки минал ден книгата се трансформира в причина за още някого да реализира разцвет за себе си и фамилията си.

Седемте навика на високоефективните хора – Стивън Кови

Абсолютен факт е, че всеки един от нас се сблъсква с проблеми в всекидневието си. Независимо от това какъв брой огромни са те, ние постоянно би трябвало да намираме най-бързото и дейно решение за тях. Именно на това ни учи и в. За да се оправяме с компликациите, би трябвало да бъдем поредни, почтени, почтени и обективни. За постигането на това не е нужно доста – смяната идва елементарно, стига да я желаяме. Прочетете книгата, с цел да се запознаете със препоръките на Стивън Кови, който ще ви покаже, че с готовност задачите са постижими, а с вярната настройка пред нас няма да се появи нищо непреодолимо.

Безграничният капацитет – Джим Куик

е известно име – всяка година той съумява да събере публики от над 200 000 души, а видеата му в интернет имат стотици милиони гледания. В, благодарение на елементарни образци, той ни демонстрира по какъв начин можем да подобрим качествата на мозъка си, с цел да учим по-бързо и да се развиваме в насоката, която сме избрали. Неговите способи са потвърдени като сполучливи – нужно е да измененията настройката си, да откриете мотивация и да насочите силата си към това, което желаете да бъде вашето занятие. Ако смятате, че сте подготвени на това, оставете всичко останало на Джим Куик, който ще ви покаже директния път към триумфа!

Тънкото изкуство да не ти пука – Марк Менсън

е най-четеното заглавие в категорията на Амазон за нехудожествена литература през 2017 година. Живеем във времената на обществените мрежи, където всичко наподобява съвършено. Вероятно и по-голямата част от нас се пробват да наподобяват постоянно щастливи в интернет. Дали това в действителност ни носи позитиви, или по-скоро ни кара да се усещаме зле? Тайната на това да бъдеш в действителност удовлетворен от живота е елементарна – не би трябвало да ти пука за мнението на останалите, а единствено за същински значимите неща. В книгата си ни учи по какъв начин да гледаме реалистично на живота, след което ни среща с тънкостите на изкуството да не ни пука.

Твоето его е врагът –

Всеки един от нас се възхищава на някого. Истината е, че с цел да бъдеш сполучлив и проспериращ, би трябвало да загърбиш егото си, което в по-голямата част от времето е твой зложелател, а не другар. е книга, която споделя персоналните образци от живота на хора, които са го създали, както и на такива, които не са съумели. В изданието има истории на персони от всички сфери на развиване – вътре ще откриете горчиви истини, които ще би трябвало да преглътнете, с цел да вървите напред и да постигате триумфите, които жадувате.

– Ричард Темплар

Всички сме срещали хора, които взимат верните решения без съмнения, реагират най-адекватно в сложни обстановки и съумяват да предложат най-хубавите хрумвания. Това е почтено за почитание. Това, което тези хора вършат, е да съблюдават Правилата на мисленето – допустимо е всички да реализираме техните резултати, стига да го желаяме. С тяхна помощ ще съумеете да постигате резултати, които заслужават внимание. В книгата си споделя по какъв начин да се оправим със напрежението, който въздейства на мозъка ни и на способността ни да вършим верните избори.

Свръхественият човек –

Често чуваме, че човешките благоприятни условия нямат граница – в книгата си Джо Диспенза съумява да потвърди това изказване. Трудно е да си представим по какъв начин бихме могли да се превърнем в „ свръхествени” хора. Истината е, че не са нужни особени старания, с цел да бъде реализирано това. Доктор Диспенса дава на читателите достъп до забележителни техники, с които ще опознаете тялото си. Той се основава на най-новите проучвания в региона на неврологията и квантовата физика, както и на богатия си опит. С негова помощ ще съумеете да измененията качеството си на живот, като с всеки минал ден ще достигате до версията на себе си, която бихте желали да бъдете.

– Дейл Карнеги

Приятелите са в основата на развиването ни като персони. Както всичко останало, те също би трябвало да бъдат подбирани, с цел да можем взаимно да извличаме позитиви едни от други. В своята книга дава препоръки за това по какъв начин да развием качествата си за другарство, като ни кара да си задаваме въпроси, с които да опознаваме себе си и да доближаваме до персонални истини, които да трансформират живота ни. Колкото повече усвоите от споделеното в книгата, толкоз повече ще извличате от всекидневието си.

Силата на позитивното мислене – Норман Винсънт Пийл

Положителното мислене е в основата на това да се развиваме пълноценно като персони. След като прочетете от ще знаете по какъв начин да се спасите от неприятните си привички, по какъв начин да накарате близките да ви харесват, както и по какъв начин да се лишите от напрежението у дома и на работното си място. Ако употребявате препоръките, които създателят дава, ще водите по-добър живот, в който всяка заран ще стартира с усмивка.

– Джеймс Клиър

се е потвърдил като един от водещите специалисти по създаване на привички. В своята книга той споделя тактиката си за триумф, която потвърдено работи за всеки – без значение от това кой сте и с какво се занимавате. Лошите привички са сложни за отричане, само че щом това се случи, животът ви ще се промени. Макар и да не осъзнаваме, навиците въздействат на здравето ни, държанието ни и на това по какъв начин поддържаме връзка. Направете първата крачка, с цел да започнете да живеете по този начин, както желаете, а не по този начин, както са наложили навиците ви.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР