Развитие.Сега:Марио Панчев, който застреля Пелов, е починалМарио Панчев, който във

...
Развитие.Сега:Марио Панчев, който застреля Пелов, е починалМарио Панчев, който във
Коментари Харесай

Преглед на печата

Развитие.

" Сега ":

Марио Панчев, който простреля Пелов, е умрял

Марио Панчев, който във вторник вечерта простреля избягалия от Софийския затвор Владимир Пелов в Ботевград, е умрял. Това заяви БГНЕС. Информацията е доказана от Пирогов, където бе настанен Панчев. Той бе с две огнестрелни рани, нанесени му от Пелов.

" Можем единствено да потвърдим, че пациентът, признат в " Пирогов " след пукотевица в Ботевград, е умрял тази заран, макар напъните на екипа да избави живота му ", декларирали са от Пирогов.

Телефонни измамници.

" 24 Часа ":

Един и същ измамил дядо с 600 хиляди евро и баба с 420 хиляди лв.

Един и същи телефонен лъжец е звънял на софиянката Жасмин Куртева, на 65 година, дала 420 хиляди лева и злато, и на 76-годишния дядо, който в продължение на 6 месеца е оставил над 600 хиляди евро, научи " 24 часа ".

И двамата обяснили пред проверяващите, че по телефона им звънял " Стоян Кръстев от полицията ". Той ги помолил " за подпомагане при акция за залавяне на нарушители ".

Измамникът карал възрастните хора да оставят парите до кофи за отпадък. Обяснявал, че ще ги съхранява в сейф, откакто бандитите бъдат задържани.

София прайд 2018.

" Сега ":

Четирима арестувани на " София Прайд "

Четирима души са арестувани от полицията при конфликт на двете шествия довечера в столицата - " София Прайд " и контрашествието " Да запазим децата от разврата ", заяви БТВ информация от Министерство на вътрешните работи.

До конфликт сред двете шествия се е стигнало в Борисовата градина. Мъже в черни тениски са плюли по две девойки на не повече от 18 година, едно от които е било с флага на ЛБГТИ придвижването. Полицията задържа и девойките, и двама мъже, осведоми " Дневник ". Според присъстващите девойките са ги предизвикали като са пристигнали на различната на " София прайд " демонстрация. Те скандираха " Не желаеме церемониал в нашия град ".

Проверки.

" 24 Часа ":

Инспектори от ДНСК погват плажните нощни заведения в Слънчев бряг

" На " Какаовия плаж " в Слънчев бряг са се заградили безусловно нелегално, в прорез с разрешенията им като преместваеми обекти. Те имат над 800 кв.м. спомагателна повърхност - скари, само че са затворили всичко и са създали голям бункер.

Тези мутри-тарикати са си затворил заведенията, с цел да могат да минат в една друга процедура при меренето на шума. Но даже и по този начин те са с озвучаване над нормите и вътре и вън.

В понеделник ще бъдат сезирани министерството на туризма, РДНСК и община Несебър за унищожаване на противозаконните заграждения. Като цяло тече процедурата по премахването на самите обекти, защото са в прорез със Закон за устройство на територията ", заяви вицепремиерът Валери Симеонов в Поморие през днешния ден.

Изпит.

" Монитор ":

416 кандидат-журналисти писаха за пътя

В публика 272-ра на Софийския университет " Св. Климент Охридски " стартира кандидатстудентският писмен изпит по публицистика, за който 416 претенденти са подали заявление за явяване. Кандидат-студент изтегли тематиката " Пътят ", по която пишат всички, явили се през днешния ден на изпита. Бяха изтеглени и две контролни тематики - " Промяната във вашите ръце " и " Капани на връзката ", заяви пресцентърът на висшето учебно заведение.

Заместник-ректорът на СУ проф. Ренета Божанкова е приветствала бъдещите студенти на Софийския университет и е изразила убеденост, че ще се показват чудесно на изпита. Пожелала им е да подредят добре думите и мислите си и да провеждат по този начин времето си, че да съумеят да напишат всичко, което им подскажат знанието, умеенето да си служат със словото и разбирането им за днешния свят.

В балообразуването на бакалавърските стратегии по " Журналистика " и " Връзки с обществеността " влизат оценките от писмения и от устния изпит по публицистика.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР