Развенчаваме мита, че целулитът засяга само хората с наднормено тегло.

...
Развенчаваме мита, че целулитът засяга само хората с наднормено тегло.
Коментари Харесай

Храни, които предотвратяват целулита

Развенчаваме мита, че целулитът визира единствено хората с наднормено тегло. Не! Също по този начин няма да изчезне, когато свалим няколко кг. Трябва да работите интензивно, с цел да го премахнете.

Интересното е, че даже простите промени в диетата могат доста да понижат проблемите c целулит по кожата. Ето няколко съвета.
Само с един артикул може да забравите за целулита и стриите
Ужасът на всяка една жена е целулитът и съвсем всяка една страда от него. Когато забележим целулит, започваме да съблюдаваме фрапантни диети, с...

Диета с ниско наличие на мазнини за кожа без целулит

Делът на мазнините в диетата би трябвало да се понижи в интерес на протеините и въглехидратите. Забравяме за животинските мазнини (масло, свинска мехлем или бекон) и ги заменяме с растителни: зехтин и масла. Заменете надълбоко пържените ястия с печени, обработени на скара, варени и задушени ястия. Обърнете внимание на произхода на месата, саламите, млякото и млечните артикули, които купувате. Купувайте рационално. Изберете постно месо като пилешки и пуешки гърди, телешко. Заменете тлъстите салами и свинско месо с птиче месо, сопотско филе или постна шунка. Откажете се от бързото хранене и калоричните бомби, които сервират. Те са врагове на фигурата и гладката, стегната кожа. Започнете вярно да се грижите за питателните си привички. По този метод се грижите освен за кожата си, само че и за сърцето си.

Зеленчуците и плодовете служат за твърдостта на кожата

Използвайте пресни зеленчуци и плодове всеки ден. Те са другари освен на здравето, само че и на хубостта. Яжте до 500 г зеленчуци и 300 г плодове всеки ден. Не, не е нужно да ги претегляте и мерите, само че постоянно ги добавяйте към ястията си и ги хапвайте сред храненията. По този метод ще осигурите на тялото доста витамини и минерали. Ще хидратирате тялото си и ще го допълните с скъпи фибри. Те работят като четка, която ще почисти токсините от тялото. Витамините А, С и Е, присъстващи в зеленчуците и плодовете, забавят процесите на стареене на кожата и укрепват колагеновите нишки. В същото време ще се погрижите за фигурата и положението на кожата си.

Прости и комплицирани въглехидрати и портокалова кора
4 мита, в които да спрем да имаме вяра, че ще ни оказват помощ в битката с целулита
Знанието е мощ, когато става въпрос за ефикасна битка с целулита! Преди да похарчите още една стотинка за най-новото „ чудодейно...

Ограничете сладките, сладките питиета, подсладените плодови сокове, сладките зърнени храни и алкохола. Това са празни калории. Нулева стойност. Те ще се отсрочват в остатък под формата на мастна тъкан.

Заменете белия самун с пълнозърнест. По този метод ще осигурите на организма огромно количество диетични фибри и витамин В. Такива елементарни заместители ще се отразят по-добре на външния тип на кожата.

Хидратация - основата за стегната кожа без целулит

Чудите се по какъв начин да запазите кожата си еластична и свежа? Как наподобява извън зависи от вътрешната страна. Правилната хидратация ще докара до хубав юношески тип и положително положение на кожата.

Консумирайте приблизително към 1,5 литра течности дневно, за предпочитане негазирана минерална вода, билкови чайове, зелен, червен и бял чай. За дейни хора - изотонични питиета без захар. Това не е същото като енергийните питиета! Изберете листни чайове. Освен това те са източник на антиоксиданти, които защищават кожата от свободните радикали. Заменете сладките и газирани питиета с плодови и зеленчукови сокове. Когато ги купувате, обърнете внимание на наличието на сока, тъй като името " сок " не постоянно значи естествен сок. Можете сами да приготвите най-хубавото от обичаните си плодове или зеленчуци.
Митове за досадния целулит
Целулитът е може би най-често срещаният проблем при дамите, само че лекарите не са съгласни, когато го вземат решение. Кой е отговорен за появяването на...

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР