Разтърсващата изповед на новото лице на „Папараци” - Венета Райкова,

...
Разтърсващата изповед на новото лице на „Папараци” - Венета Райкова,
Коментари Харесай

Вижте какво ще разкаже за миналото си Венета Райкова в...

Разтърсващата изповед на новото лице на „ Папараци” - Венета Райкова, ще гледат феновете на bTV тази неделя от 22 часа. Водещата ще застане пред камерите, с цел да опише за първи път за слабостите, страховете и прочувствените проблеми, през които минава през последните две години. Емблематичната световна водеща ще разкрие в ефир своя „ живот без грим и фотошоп”, в унисон с новото мото на „ Папараци”. Зрителите ще схванат шокиращи обстоятелства и ще видят за първи път Венета уязвима и надълбоко прочувствена.

Емблематичният почерк и силата, с която Венета към този момент 20 години взема интервютата си, ще зададат напълно нов звук на предаването и изцяло ще преобразят провокативните истории и следствията, които са запазена марка на шоуто.

Всяка неделя „ Папараци” ще показва на феновете две изявленията. В тях ще се разкриват незнайни до момента страни и секрети от персоналния живот на елита. Гости на тези изявленията ще бъдат едни от най-противоречивите, обсъждани или значими персони от родния елит. Актуалност и пикантност ще бъдат акцентите в новия сезон на шоуто.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР