„Разследването около аферата „КТБ” не е проведено всестранно и обективно,

...
„Разследването около аферата „КТБ” не е проведено всестранно и обективно,
Коментари Харесай

Атанасов: Целта на Суджукгейт е да отклони вниманието от КТБ

„ Разследването към аферата „ КТБ” не е извършено всестранно и обективно, както желае законът. То е извършено едностранно, необективно и прекалено много условия липсват”, съобщи пред Нова тв водачът на ДСБ и някогашен началник на Национална работа "Сигурност " Атанас Атанасов.

„ Не може прокуратурата да разполага с цялата информация и да злоупотребява обществено с нея. Вижда се, че доста са работили прокурорите, само че единствено в една посока. Ясно е, че отдавна Борисов и Цацаров си пазят гърба”, разяснява Атанасов.

По думите му „ Суджук гейт” е класическо интензивно мероприятие за отклонение на публичното внимание.

„ Това е характерен тип стартиране на кръв от личните вени за хората да не им задават други въпроси. Да не се приказва за КТБ, а за суджуци”, съобщи Атанасов.

Той разяснява и тематиката за възбраната 77 българи да влизат в Турция, защото са свързани с ИДИЛ.

„ Това е следващото увещание, че би трябвало политиката на българското държавно управление да продължи в същия дух. Да не се изправяме доста. Това е политически шантаж”, съобщи Атанас Атанасов.

„ Борисов се кланя доста ниско на Ердоган. Днешните ръководещи има от каква компрометираща информация на турските служби да се тормозят. А точно информация за контрабанда на български артикули през турска територия”, сподели още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР