Разработката от Русия на нови видове въоръжения се водеше много

...
Разработката от Русия на нови видове въоръжения се водеше много
Коментари Харесай

Путин пак раздрънка нови оръжия на съвещание в шпионска централа, Тръмп и Тереза Мей го нахокаха

Разработката от Русия на нови типове въоръжения се водеше доста години в нелеки условия. Това съобщи през днешния ден на съвещание на колегията на Федералната работа за сигурност (ФСБ) съветският президент Владимир Путин, представен от информационните организации.

" На 1-ви март в посланието стана дума за нови технологии и оръжейни системи, предопределени за отбраната на Русия, за обезпечаване на стратегическия паритет, а значи и за повишение на интернационалната сигурност ", сподели Путин пред шефовете на ФСБ.

По неговите думи в основаването на новата техника са взели участие " хиляди хора, стотици конструкторски и научни колективи, промишлени предприятия ". Държавният глава благодари на ФСБ за " ефикасното прикритие " на тези планове и сложи задача: " Моля да пресичате опитите на задграничните разузнавания да получат достъп до сведения от политически, стопански и защитителен темперамент ".

Владимир Путин в посланието си към Народното събрание показа най-новите съветски оръжия, които нямат аналог в света: ракетният комплекс " Сармат ", безпилотните подводници, крилатата ракета с нуклеарен мотор, авиационният ракетен комплекс " Кинжал ", лазерното и хиперзвуковото оръжия.

Премиерът на Англия Тереза Мей и президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп по време на телефонен диалог през днешния ден са стигнали до извода, че заявките на съветския президент за новите нуклеарни оръжия са " безотговорни. Тезиси от диалога им са оповестени на уеб страницата на Белия дом.

по-рано формалният представител на Белия дом Сара Сандърс уточни, че заявките на Путин са удостоверение на това, че Русия създава " дестабилизиращи " оръжейни и нарушава съществуващите договорености. По нейните думи, Вашингтон е знаел това " от самото начало ", а президентът на страната Доналд Тръмп е " мобилизиран да отбрани своите съдружници и сътрудници ". Сандърс също по този начин предизвести, че " нищо не може да се съпостави с нуклеарния капацитет на Съединените щати ".

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР